Obnoviť stránku

Allview Viva C701 Black

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Allview Viva C701 Black

Tablet Viva C701 od spoločnosti Allview sa pýši kompaktnými rozmermi sa 7 "obrazovkou, bohatou výbavou a to všetko za veľmi rozumnú cenu. Je určený pre všetkých užívateľov, ktorí chcú mať svoje dáta, a vďaka zabudovanému 3G modulu aj internet, kdekoľvek na dosah ruky. Jeho prednosťou je jednoduché použitie v každodennom živote a priateľské užívateľské rozhranie Google Android 5.1.

kľúčové vlastnosti

  • 7 "obrazovka a kompaktné rozmery pre ľahké prenášanie
  • Bezdrôtový WiFi modul pre pripojenie k internetu
  • Štvorjadrový procesor zvládne všetky bežné činnosti
  • Skvelý operačný systém Android 5.1

bleskurýchly internet

Základným stavebným kameňom Viva C701 je štvorjadrový procesor s taktom 1,2 GHz a spracovanie grafiky má na starosti čip Mali 400 MP2. Prostredníctvom zabudovaného WiFi 802.11 b / g / nmodulu sa pohodlne pripojíte k internetu na domáce i pracovné bezdrôtovej siete. Nechýba ani predná kamera pre videohovory a zhotovovanie selfie. Zabudovanú 8GB pamäť môžete rozšíriť microSD pamäťovou kartou do kapacity 32 GB, nechýba audio jack 3,5 mm pre pripojenie slúchadiel. Batéria s kapacitou 2700 mAh zaistí až 4 hodiny aktívneho používania zariadení

Vylepšené prostredie Androidu

Android 5.1 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Zlepšuje dotykové ovládanie a optimalizuje operačnú pamäť, takže práca s tabletom je teraz rýchlejšie a prednejšie než predtým. To sa priaznivo podpíše na bezproblémové používanie, či už budete prechádzať webové stránky, počúvať hudbu alebo hrať hry.Súčasťou systému je Google Play, knižnica s tisíckami hier a kreatívnych aplikácií všetkého druhu zadarmo aj platených.

Doplňujúce informácie:

batérie:
Kapacita: Li-Pol 2700 mAh / 3,7 V
Typ nabíjačky: DC 5 V, 1000 mA
Doba použitia: Až 4 h
Pohotovostná doba: Až 270 h

Kód:  ALL5009a2c
Produktové číslo:  TABAVVIC701BK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09