Obnoviť stránku

Allview A6 Black Dual SIM

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Allview A6 Black Dual SIM

vlastnosti telefónu

67 mm

A6 Duo

136,3 mm

A6 Duo

9,9 mm

Hmotnosť telefónu: 129,4 g

Úhlopříčka displeje

4,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 5.1 (Lollipop)

typ operačného systému

Výdrž baterie

9 dní

výdrž batérie

MicroSim

Microsite

typ SIM karty

Rozměry

67 × 136,3 × 9,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 Mpx

fotoaparát

Připojení

3G

najrýchlejší internet

SD karta

microSD

slot na pamäťové karty

Váha

129,4 g

hmotnosť telefónu

Nový Dual SIM telefón Allview A6 Quad prichádza v minimalistickom dizajne konštrukcie, pod ktorou nájdeme zaujímavú výbavu. Jednoznačnou prednosťou je 4,5palcový IPS displej, dvojica fotoaparátov alebo skvele optimalizovaný operačný systém Google Android 5.1 (Lollipop).

kľúčové vlastnosti

  • Špičkový IPS displej s uhlopriečkou 4,5 "
  • Dvojica kvalitných fotoaparátov pre bežné fotenie i selfíčka
  • Výkonný procesor zvládne všetky bežné činnosti
  • Skvelý operačný systém Android 5.1

Vždy bezchybné fotky

S šikovným telefónom Allview A6 Quad je radosť fotiť. S 5Mpx zadné fotoaparátom spoľahlivo zvečníme každučký neopakovateľný moment počas vášho dňa. Nemusíte sa vo fotení obmedzovať ani za zlej viditeľnosti, k dispozícii totiž budete mať přisvětlovací LED diódu. Nechýbajú vychytávky ako rozpoznávanie tváre alebo automatické zaostrovanie, takže vaše fotky budú perfektne vypiplané. Môžete sa tešiť aj na dnes tak obľúbené selfie fotky, k tomu je určená predné 0,3Mpx kamerka.

Bleskurýchly internet cez WiFi

Základným stavebným kameňom A6 Quad je dvojjadrový procesor Cortex-A7 s taktom 1 GHz a spracovanie grafiky má na starosti čip Mali 400. Prostredníctvom zabudovaného 802.11 b / g / n WiFi štandardu navyše môžete mať radosť z internetu aj za nepriaznivých podmienok. Máte dve čísla? Potom vás poteší dva sloty na SIM karty, s ktorými môžete využívať rôznych dátových taríf a ušetriť tak peniaze. Ľahšie svoj smartphone použijete v zahraničí alebo efektívne oddelíte prácu od zábavy.

Vylepšené prostredie Androidu

Android 5.1 posúva výkon systému na dosiaľ nepoznanú úroveň. Zlepšuje dotykové ovládanie a optimalizuje operačnú pamäť, takže práca s telefónom je teraz rýchlejšie a prednejšie než predtým. To sa priaznivo podpíše na bezproblémové používanie, či už budete prechádzať webové stránky, počúvať hudbu alebo hrať hry. Súčasťou systému je Google Play, knižnica s tisíckami hier a kreatívnych aplikácií všetkého druhu zadarmo aj platených.

Kód:  ALL1002a1b
Produktové číslo:  TELAVA6DUOBK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11