Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Allocacoc Set PowerStrip Modular Switch 1,5 m + USB modul

4,7 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Allocacoc Set PowerStrip Modular Switch 1,5 m + USB modul

Cieľom PowerStrip Modular Switch je poskytnúť úľavu od nespočetných adaptérov a nekompatibilných technológií. PowerStrip Modular je modulárny zásuvkový systém, ktorý prináša jednoduché riešenie, každý si môže produkt prispôsobiť vlastným potrebám – vytvoriť si modulárnu reťaz!


Vďaka modulárnemu systému PowerStrip môžeme znížiť množstvo adaptérov, nabíjačiek, diaľkových ovládačov, predlžovačiek ktoré vytvárajú neporiadok nielen doma, ale aj okolo skládok elektronických odpadov po celom svete.

PowerStrip Modular Switch ponúka 3 zásuvky (250 V, 16 A, 3 680 W), ON/OFF funkciu, predlžovací kábel dĺžky 1,5 m, detskú poistku, uzemnenie a konektor na pripojenie ďalších modulov.


Prečo zvoliť práve PowerStrip Modular Set?

USB modul s dvoma USB portami súčasťou balenia

Vďaka modulu USB rozšírite svoju PowerStrip o 2 výkoné USB porty. Toto rozšírenie však nemusí byť konečné. Pripojením ďalších modulov môžete vytvoriť zásuvkovú lištu, ktorá môže mať viac USB portov.

Zásuvková lišta podľa individuálnych potrieb

Naším cieľom je znížiť množstvo adaptérov, nabíjačiek, diaľkových ovládačov, predlžovačiek a toho, čo vytvára neporiadok nielen doma, ale aj okolo skládok elektronických odpadov po celom svete. Moduly budú obsahovať: Wifi, powerbank, USB typu C, USB, svetlo, svetelný senzor, extra zásuvku, diaľkové ovládanie a ďalšie.


Cvak

Moduly sú medzi sebou kompatibilné. Je na vás, akú kombináciu zvolíte.


Prenosný a pohodlný

Všetky moduly sú oddeliteľné a môžete ich mixovať podľa potreby. Vďaka nízkej váhe a malým rozmerom sa ľahko zmestia do batoha, brašny, a pod., keď cestujete alebo idete na obchodnú schôzku.


Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Predlžovací kábel

Male konektory

Female konektory

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ Vidlica typu E/F
1. Male konektor – Počet 1 ×
1. Female konektor – Typ Zásuvka typu F
1. Female konektor – Počet 3 ×
2. Female konektor – Typ USB-A
2. Female konektor – Počet 2 ×

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla 1,5 m
Zakončenie Rovné

Vlastnosti

Maximálne napätie 250 V
Maximálny prúd 16 A
Počet zásuviek 3 ks
Farba Biela

Vyhotovenie

Prúdové zaťaženie

Maximálne prúdové zaťaženie 2,4 A

Vyhotovenie

Vyhotovenie Detská poistka
Kód:  NZE301f42
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14