Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Allen & Heath XONE:K2

Garancia najlepšej ceny
368,90 €

Allen & Heath XONE:K2

Kompaktný USB MIDI kontrolér Allen & Heath XONE: K2 si skvele rozumie s ľubovoľným DAW/DJ softvérom, ktorý podporuje MIDI (napr. Ableton, Traktor Pro, Serato Scratch atp. ). Napája sa priamo cez USB a obsahuje plne konfigurovateľné MIDI rozhranie s tlačidlami podsvietenými v troch farbách. Jeho špecialitou je rozhranie Allen&Heath X-Link, ktoré umožňuje zreťazenie a prepojenie s ďalšími modelmi XONE, čo vám ušetrí porty na počítači. XONE: K2 obsahuje 52 fyzických ovládacích prvkov, 12 otočných potenciometrov, 6 otočných enkóderov s tlačidlom, 4 lineárne ťahové potenciometre a 30 podsvietených tlačidiel. V troch vrstvách tak získate celkom 171 MIDI príkazov. Vstavaná zvuková karta so vzorkovaním 44,1 / 48 kHz posiela jeden stereo kanál z Windows/macOS do hlavného L+R (2 x cinch) stereo výstupu a druhý stereo kanál ide do 3,5 mm stereo konektora pre slúchadlá. Môžete tak monitorovať prednes slúchadlami bez prerušenia hlavného výstupu.

Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra Allen & Heath XONE: K2

  • 4kanálová 48/44.1kHz 16-bitová interná zvuková karta pre kvalitný zvuk
  • MIDI kontrolér Allen & Heath XONE: K2 obsahuje hlavný stereo RCA výstup a 3,5 mm výstup pre slúchadlá
  • 52 hardvérových ovládacích prvkov poskytujúcich až 171 MIDI ovládacích príkazov v troch vrstvách
  • 30 podsvietených spínačov s individuálne prístupným trojfarebným LED osvetlením
  • 12 analógových potenciometrov a 6 enkodérov s tlačidlovými spínačmi
  • 4 lineárne ťahové fadery
  • Napájanie zo zbernice USB
  • X:LINK konektor na pripojenie kontrolérov radu KLINK protokol pre zreťazenie MIDI a napájanie cez ethernetový kábel pre zariadenia vybavené systémom X: LINK
  • MIDI kontrolér Allen & Heath XONE: K2 môžete priamo spojiť s mixážnymi pultmi Xone:96, Xone:23C a Xone: PX5 a rozšíriť ich tak o MIDI funkcie
  • Prepravné puzdro súčasťou balenia

Puzdro a podstavec v jednom

S využitím protokolu X-Link môžete spojiť dva MIDI kontroléry K2 a zdvojnásobiť tak počet ovládacích prvkov. Protokol X-Link pracuje so štandardným konektorom RJ-45 a prenáša dáta aj napájanie, takže ušetríte jeden USB port na počítači. MIDI kontrolér XONE: K2 je vyrobený z robustného plastu a čelo kryje oceľový panel. Potenciometre sú pevne uchytené kovovými maticami. Balenie zahŕňa aj múdro riešené prepravné puzdro, ktoré možno použiť ako podstavec. Tým elegantne zdvihnete ovládací panel K2 do výšky väčšiny profesionálnych DJ mixážnych pultov.

Vyhotovenie:
Rozmery: 358 × 135 × 30 mm
Hmotnosť: 1 kg

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Digitálny

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Integrovaná zvuková karta s USB portom

Výstupy

RCA 2 ×
Slúchadlový výstup 3,5 mm Jack
Kód:  ALHdj06
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  327351

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04