Obnoviť stránku

Aligator S4020 Senior Yellow Dual SIM

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Aligator S4020 Senior Yellow Dual SIM

Šikovný mobilný telefón za parádnu cenu. Bezproblémovú orientáciu a ovládanie zvládnu aj staršie osoby vďaka veľkému WVGA dotykovému displeju s uhlopriečkou 4 " . K internetu sa pripojíte cez integrovanú WiFi alebo mobilné dáta, pre ktoré je telefón skvele vybavený. Zariadenie podporuje dve SIM karty , Ktoré môžu fungovať súčasne. Na zadnej strane sa nachádza fotoaparát s rozlíšením 3 megapixely s prisvetľovacia LED diódou. Na prednej strane je aj fotoaparát pre obľúbené videohovory.

Pre uloženie vašich dát slúži vnútorná pamäť 512 MB. Samozrejmosťou je možnosť rozšírenia úložiska o pamäťovú kartu microSD a to až do veľkosti 64 GB . Dáta do telefónu presuniete z počítača pomocou priloženého microUSB kábla. O hladký chod prístroja sa stará operačný systém Google Android 4.2 Jelly Bean. Pre sťahovanie aplikácií do systému môžete využiť obchod Google Play . V tele telefónu beží dvojjadrový procesor taktovaný na frekvencii 1,2 GHz a operačná pamäť 256 MB.

Telefóny Aligator disponujú funkciou SOS tlačidlom a SOS Locator , Vďaka ktorým v prípade núdze stačí stlačiť jediné tlačidlo a ihneď sa odošle SMS správa s vašou polohou na určené telefónne číslo.

Kód:  RT110l8a2
Produktové číslo:  AS4020SY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04