Obnoviť stránku

Alien Isolation

4,5 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alien Isolation

O legendárnom filmovom spracovaní Votrelca v podaní oscarového režiséra Ridleyho Scotta sa učia už na základných školách. Výtvarník HR Giger vytvoril skutočné monštrum, ktoré vyháňalo divákov z kín aj počas púšťania úvodnej ukážky. Teraz sa musíte čelom postaviť pravde a vydať sa po stopách vašej zmiznutej matky. Ellen Ripleyová aj celá posádka lode Nostromo sa totiž už 15 rokov prehrešuje. V koži dcéry Amandy sa vypravíte na vesmírnu stanicu Sevastopol  , kde sa údajne nachádza čierna skrinka nezvestného korábu. Možno tam však nájdete aj jedno uslintané prekvapenie.


Oživená nočná mora

Skúsené herné štúdio Creative Assembly sa vracia ku koreňom atmosférických hororov. Nečakajte teda zástupy tupých nepriateľov, ktorí sa pohybujú v uzavretom koridore v ústrety vášmu zameriavaču, ale naopak logicky uvažujúceho jedinca. Zažijete skutočný strach na každom kroku. Musíte sa naučiť prežiť a využívať všetky možnosti vesmírnej stanice a spolupracovať s jej posádkou. Hackovanie počítačových systémov aj chystanie pascí vyžaduje značnú porciu dôvtipu a vynaliezavosti. Neskutočnú atmosféru skvele dokresľuje filmový soundtrack, z ktorého vám bude behať mráz po chrbte. Chôdza nočnou izbou sa potom stane veľmi náročnou záležitosťou.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov

Verzia

Platforma PC – škatuľa
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Škatuľová

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon, Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 2,13 GHz (2,13 GHz)
Pamäť RAM 4 GB
Potrebný priestor 35 GB

Odporúčané požiadavky

Rad procesora AMD Phenom II, Intel Core 2 Quad
Pamäť RAM 8 GB
Potrebný priestor 35 GB
Kód:  WG435
Produktové číslo:  5908305214366

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16