Obnoviť stránku

Alcatel U5 HD 5047D

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alcatel U5 HD 5047D

140,7 mm

Predná strana

72,7 mm

Bočná strana

9,9 mm

Hmotnosť telefónu: 135 g

Uhlopriečka displeja

5"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 7.0 Nougat

typ operačného systému

Výdrž batérie

2 250 mAh

kapacita batérie

Micro SIM

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

72,7 × 140,7 × 9,9 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

8 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx + 5 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

4G LTE

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 128 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

148 g

hmotnosť telefónu

Za málo peňazí veľa muziky

Mobilný telefón Alcatel U5 HD zaujme predovšetkým solídnou cenou, za ktorú získate slušne vybavený multimediálny telefón, ktorý vám vďaka štýlovému dizajnu v čiernom vyhotovení ihneď padne do oka. Prednej strane dominuje detailný 5" IPS displej s HD rozlíšením, ktorý ponúka vynikajúcu obrazovú kvalitu so živými farbami a výbornou čitateľnosťou zo všetkých uhlov. Samozrejmosťou je predný a zadný fotoaparát, 8 GB interného úložiska, podpora rýchleho LTE internetu a batéria s vysokou kapacitou.


Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Alcatel U5 HD

  • 5" displej s HD rozlíšením
  • Štýlový čierny dizajn
  • Štvorjadrový procesor MediaTek
  • 8 Mpx + 5 Mpx fotoaparát
  • Najrýchlejší internet LTE
  • Čítačka pamäťových kariet microSD
  • Batéria s kapacitou 2 200 mAh

Buďte štýlový

Alcatel U5 HD vkusne kombinuje matné a lesklé materiály, čím vytvára neopozeraný štýlový dizajn, ktorý lahodí oku. Zadný kryt je pokrytý špeciálnou textúrou a svieži vzhľad podčiarkujú elegantné zaoblené hrany spoločne s jasným displejom, ktorý je ohraničený výrazným rámčekom.


Zachyťte všetky vaše zážitky

Alcatel U5 HD je vybavený kvalitným 8 Mpx fotoaparátom s LED bleskom, s ktorým urobíte ostré snímky a videá aj počas nízkeho osvetlenia v maximálnom rozlíšení 13 Mpx. Ak ste milovníkom selfie snímok, určite vás poteší predná 5 Mpx kamera, ktorá je tiež vybavená osvetľovacou LED diódou pre dokonalé momentky s vašimi priateľmi.


Zábavné funkcie na úpravu fotografií

Dodajte svojim fotografiám zábavný a živý vzhľad prostredníctvom aplikácií Face Mask a Face Show. Ľahko môžete aplikovať na vaše selfie zábery rôzne filtre či vytvárať animácie. S funkciou Instant Collage behom okamihu vytvoríte pútavú koláž, ktorú môžete ihneď zdieľať. O poriadok vo vašich fotografiách sa postará aplikácia Selfie Album.


Svižný chod a solídny výkon

Svižný beh operačného systému Android 7.0 Nougat zaistí výkonný štvorjadrový procesor MediaTek spoločne s 1 GB operačnej pamäte. Pre ukladanie multimediálnych súborov je k dispozícii 8 GB internej pamäte, ktorú je možné rozšíriť microSD kartami s maximálnou kapacitou až 128 GB.


Kód:  ALCT025ax
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17