Obnoviť stránku

ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávesnicou

4,8 5 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

ALCATEL ONETOUCH PIXI 3 (10) WIFI Volcano Black + kryt s klávesnicou

Elegancia a solídny výkon za priaznivú cenu

Kompaktný a vysoko mobilný tabliet Alcatel PIXI 3 (10) je stvorený pre prácu aj zábavu. Na prvý pohľad zaujme elegantným čierno-sivým vzhľadom so zaoblenými hranami a hrúbkou len 9,5 mm. Vďaka širokej konektivite môžete surfovať na internete, používať GPS navigáciu, zdieľať obrázky, sledovať filmy či počúvať hudbu. Vstavaný fotoaparát umožní zhotovovať snímky a vďaka hlasovým funkciám môžete tablet používať aj pre prijímanie hovorov. Súčasťou balenia je praktický kryt s klávesnicou.


Kľúčové vlastnosti tabletu Alcatel Pixi 3 Volcano Black

  • Veľký 10" displej s IPS technológiou
  • Kryt s klávesnicou súčasťou balenia
  • Elegantný čierno-sivý dizajn
  • Zadný a predný fotoaparát
  • Operačný systém Android 5.0
  • Štvorjadrový procesor MediaTek
  • Rozšírenie pamäte microSD kartou
  • Bezdrôtová technológia WiFi

Kvalitný 10" displej

Na priestrannom 10" displeji s technológiou IPS a HD rozlíšením si pohodlne vychutnáte všetok multimediálny obsah v úžasných živých farbách. Pohodlné sledovanie filmov a fotografií zaručí široký uhol zobrazenia až 178°, a to aj pri automatickom otáčaní obrazu.


Prispôsobte tablet vašim potrebám

Alcatel PIXI 3 (10) ponúka celý rad príslušenstva, vďaka ktorému si môžete svoj tablet prispôsobiť vlastnému štýlu. Odnímateľný farebný kryt sa dodáva v troch jasných farbách. Pre uľahčenie práce je súčasťou balenia praktický kryt so stojanom a klávesnicou.


Už vám nič neutečie

Žiadna momentka vám neunikne vďaka zadnému 2 Mpx fotoaparátu. Pre organizovanie videohovorov s vašou rodinou a priateľmi je k dispozícii predná kamera s rozlíšením 0,3 Mpx. Vďaka podpore WiFi a Bluetooth môžete jednoducho zdieľať vyhotovené snímky alebo byť neustále v kontakte s vašimi najbližšími.


Svižný chod

O plynulý chod systému Android 5.0 sa postará štvorjadrový procesor MediaTek spoločne s 1 GB operačnej pamäte. Pre ukladanie súborov je k dispozícii 8 GB interná pamäť, ktorú možno rozšíriť microSD kartami. K tabletu je možné pripojiť ďalšie zariadenia, ako sú USB disky, digitálne fotoaparáty, tlačiarne a ďalšie.

 
Kód:  RL5050b1
Produktové číslo:  8079-2AALCZ1-1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04