Obnoviť stránku

ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM

4,2 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL ONETOUCH HERO 8020D Bluish Black Dual SIM

Túžite si užiť všetko, čo moderný smartphone technológia ponúka? Tak prečo nie hneď vo veľkom? Alcatel One Touch Hero je high-end phablet, ktorý pokryje vaše potreby a túžby. Maximálny výkon, parádne spracovanie a obrovský 6palcový displej sú toho zárukou. Displej nezaujme len veľkosťou, ale tiež oleofóbny úpravou proti zachytávaniu odtlačkov. Jeho vysoké rozlíšenie (Full HD) a IPS zobrazenie nechá ožiť každý HD film aj hru. K tomu je veľmi citlivý, čo oceníte ak použijete priložený stylus pre presné kreslenie a písanie, ktoré je schopný prevádzať na tlačené písmo.

Zázemie ako sa patrí


Vďaka operačnému systému Google Android 4.2, štvorjadrovému procesoru a 2 GB operačnej pamäte zvládne tento telefón spustiť bez problémov aj tie najnáročnejšie hry. Kvalitný 13megapixelový fotoaparát s autofokusom a LED bleskom prekvapí celou radou nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 1080p, snímanie HDR i panoramatických záberov, ostrenie dotykom aj detekciu tváre a úsmevu . V hardvérovej výbave nechýba predná kamerka s rozlíšením 2 Mpx, ktorú využijete napríklad pri videohovoroch. Nestratíte sa vďaka GPS modulu a v prírode sa vám bude hodiť aj elektronický kompas.

Niečo navyše


Pre efektívne využitie veľkej zobrazovacej plochy možno obrazovku rozdeliť na 2 samotnom okná. To sa iste hodí pre spustenie 2 rozdielnych aplikácií, ktoré chcete mať na očiach a nechcete medzi nimi stále prepínať. Lítiová batéria dostala do vienka štedrú kapacitu 3400 mAh, takže s vami telefón vydrží dlhšie aktívny mimo zásuvku. Bezdrôtová prepojiteľnosť pomocou WiFi a Bluetooth je úplnou samozrejmosťou. Menej obvyklá je však funkcia WiFi display, kedy zrkadlí displej telefónu na kompatibilný TV. Pomyselnou čerešničkou je dodávané flipové púzdro s LED oznamujúca zásadné udalosti , Ako je zmeškaný hovor, prichádzajúci SMS, vybitá batéria a iné.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 2 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,5 GHz (1 500 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM
Typ vedľajšej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.2 Jelly Bean

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 177,6 g
Výška 158,5 mm (15,85 cm)
Šírka 80,6 mm (8,06 cm)
Hĺbka 8,5 mm (0,85 cm)
Kód:  RL817L6
Produktové číslo:  8020D-2AALCZ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13