Obnoviť stránku

ALCATEL ONETOUCH HERO 2 8030 Dark Grey

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL ONETOUCH HERO 2 8030 Dark Grey

Ste kreatívni a túžite po skutočne veľkom modernom smartphone, ktorý ponúka priestor pre realizáciu vašich nápadov? Potom musíte mať Alcatel One Touch Hero 2, ktorý uspokojí vaše potreby a túžby. Maximálny výkon, parádne spracovanie, tvorivé príslušenstvo a obrovský 6palcový displej sú toho zárukou. Displej nezaujme len Full HD rozlíšením, ale aj Colorize technológiou umožňujúcou IPS zobrazovaciemu panelu ešte živšie a ostrejšie farebné podanie. Navyše je predná strana telefónu vybavená oleofóbnou vrstvou proti zachytávaniu odtlačkov.
 

Vyladený Android


S operačným systémom Google Android 4.4 postúpite na dosiaľ nepoznanú úroveň. Optimalizuje operačnú pamäť a zlepšuje dotykové ovládanie, takže práca s vaším telefónom bude rýchlejšia a presnejšia ako kedykoľvek predtým. Na dosiahnutie absolútnej presnosti môžete využiť integrovaný kapacitný stylus, s ktorým budú vaše náčrtky, písmo aj kresba dokonalé. Alcatel navyše pridal do systému veľa užitočných nástrojov, ktoré vám uľahčia prácu a zaručia ešte lepšiu zábavu.
 

Tvorivé fotenie


Samostatnou kapitolou je prepracovaný 13megapixelový fotoaparát s autofokusom a LED bleskom, ktorý prekvapí celým radom nadštandardných funkcií. So živými filtrami vytvoríte z obyčajných záberov výnimočné zábery. Natočené videá v rozlíšení 1080p sú ako točené zo statívu vďaka stabilizácii obrazu. Samozrejme nechýba ani predná kamerka s rozlíšením 5 Mpx, ktorú využijete na obľúbené selfíčka alebo pri videohovoroch. Integrovaná funkcia Miracast Wi-Fi zrkadlí displej telefónu na kompatibilné TV, čo sa hodí napríklad pri skupinovom prezeraní fotografií z dovolenky.
 

Puzdrá MagicFlip


Zaobstaraním puzdra MagicFlip ďalej rozšírite možnosti telefónu. Vybrať si môžete hneď z niekoľkých typov, od klasického ochranného puzdra, ktoré poslúži aj ako stojan, až po MagicFlip DJ, ktorý urobí z telefónu mixážny pult pre ľahkú úpravu obľúbenej muziky.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 6 " (15,24 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13,1 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 5 Mpx
Maximálne rozlíšenie videa 1920 × 1080 (Full HD)
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 32 GB
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  RL817L8
Produktové číslo:  8030Y-2CALCZ7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08