Obnoviť stránku

ALCATEL ONETOUCH 992D Black Dual SIM

3,6 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL ONETOUCH 992D Black Dual SIM

Štýlový Dual SIM chytrý telefón Alcatel One Touch 992D bol stvorený pre užívateľov, ktorí používajú telefón nielen pri práci, ale aj pri multimediálnej zábave. Dual SIM funkcia vám umožní používať súčasne dve SIM karty, takže už nemusíte nosiť dva mobilné telefóny. Prednú stranu tvorí dotykový displej s uhlopriečkou 4 palca s rozlíšením 480x800 pixelov, Na ktorom bude radosť sledovať videá, prezerať fotografie alebo pohodlne písať správy. Vnútri telefónu pracuje dvojjadrový procesor na frekvencii 1 GHz a spolu s 512 MB pamäte RAM tvorí slušne vybavenú hardvérovú dvojicu, ktorá sa postará o maximálnu plynulosť chodu operačného systému Android 4.0.
Priestor pre multimédiá tvorí internú pamäť 4 GB, Z ktorej je 1,37 GB dostupných pre vaše súbory, zvyšok si zabral operačný systém. Túto hodnotu môžete rozšíriť až o 32 GB za pomoci microSD karty. Dostanete tak dostatok úložného priestoru pre muziku, videá, obrázky alebo fotky. Tie zaobstaráte fotoaparátom s rozlíšením 5 megapixelov, Ktorému sekunduje predná VGA kamera pre videohovory. Vedľa šošovky hlavného fotoaparátu má miesto prisvetľovaci aLED dióda. Pre bezdrôtovú komunikáciu využijete Bluetooth vo verzii 4.0 ak internetu sa pripojíte cez Wi-Fi. Prístroj dokáže komunikovať vo frekvenčných pásmach GSM 850/900/1800 a 1900 MHz.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4 " (10,16 cm)
Typ displeja TFT

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty MicroSD
Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G)

Software

Verzia operačného systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Kód:  RL811d
Produktové číslo:  992D-2AALCZ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09