Obnoviť stránku

ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ALCATEL ONETOUCH 6030D IDOL Slate Dual SIM

Smartfón Alcatel One Touch Idol ponúka skvelé funkcie, dobrý výkon a elegantné spracovanie za slušnú cenu. Medzi jeho ďalšie výhody patrí podpora dvoch SIM kariet naraz, 16GB vnútorná pamäť a výborný displej. 4,7 palcový dotykový IPS displej má výborné pozorovacie uhly a je dobre čitateľný aj na priamom slnku. Využijete ho napríklad pri sledovaní videa v HD kvalite. Pred poškodením panelu chráni tvrdené sklo DragonTrail, báť sa nemusíte ani rušivých odtlačkov od prstov.

Vďaka operačnému systému Google Android 4.1, dvojjadrovému procesoru a 1 GB operačnej pamäte zvládne tento telefón spustiť bez problémov niekoľko aplikácií naraz. Kvalitný 8-megapixelový fotoaparát s autofokusom a LED bleskom prekvapí celým množstvom nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 720p, snímanie HDR i panoramatických záberov, ostrenie dotykom aj detekciu tváre. Pustiť si samozrejme môžete aj hudbu v MP3, AAC a ďalších formátoch, k dispozícii je 3,5 mm slot pre vaše slúchadlá.


V hardvérovej výbave nechýba predná 2Mpx kamerka, ktorú využijete napríklad pri videohovoroch. Nestratíte sa vďaka GPS modulu rozšíreného o asistovanú GPS (A-GPS), v prírode sa vám bude hodiť tiež elektronický kompas. Lítiová batéria vydrží zhruba 17 dní v pohotovostnom režime, alebo až 7 hodín hovoru. Nechýbajú obľúbené senzory - akcelerometer, čidlo priblíženie aj okolitého svetla. Bezdrôtová prepojiteľnosť pomocou Wi-Fi a Bluetooth je potom úplnou samozrejmosťou.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 4,7 " (11,94 cm)
Typ displeja IPS

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Pamäť a výkon

Frekvencia procesora 1 GHz (1 000 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.1 Jelly Bean
Kód:  RL816a
Produktové číslo:  6030D-2BALCZ1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14