Obnoviť stránku

Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black

3,0 1 hodnotení

Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black

Nechajte sa zlákať kvalitou výrobkov od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Alcatel. Zariadenie umožňuje sledovanie a lokalizáciu vašich domácich maznáčikov s určením presnej polohy pomocou GPS. Možno ho tiež použiť aj na sledovanie vašich batožiny. Lokátor má elegantnú čiernu farbu a jeho pohotovostná doba dosahuje štyroch dní.

Kľúčové vlastnosti GPS trackeru Alcatel MOVETRACK MK20 Pet verzia Black

  • Kvalita je obhájená značkou Alcatel
  • Na sledovanie vašich zvieracích maznáčikov alebo batožiny a kufrov
  • Pohotovostná doba až 4 dni
  • Súčasťou balenia je praktické puzdro na upevnenie na obojok
  • Sledovanie prebieha cez mobilnú aplikáciu (iOS či Android)
  • Kompaktné rozmery

Zobrazenie polohy aj záznam trasy

Vďaka naozaj kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti nebudete prítomnosťou lokátora zbytočne obťažovaní. Vyrobený bol práve tak, aby ste o ňom takmer nevedeli. Svoju polohu však prezradí zakaždým s úplnou presnosťou. Naviac máte možnosť dostať informáciu vždy, keď zviera či batožina opustí vami zvolenú lokalitu. Vášho maznáčika alebo batožinu budete mať vždy pod dohľadom a nikdy sa nestratí. Kúpte si ALCATEL MOVETRACK, ktorý dá pozor na všetko, čo si vážite. Veľmi praktické je aj dodávané puzdro, vďaka ktorému ho možno ľahko pripnúť tam, kde práve potrebujete. Zaiste poteší tiež skutočnosť, že výrobok odolá vode i nárazom.

Aktívny po dlhú dobu

Lokátor je vybavený kvalitnou vstavanou 460 mAh Li-Ion batériou, ktorá dodáva potrebnú energiu po dobu až 4 dní. Nabíjanie potom prebieha za pomocou Micro USB konektora.

Doplňujúce informácie:
Hmotnosť:
33 g
Rozmery:
42 × 42 × 16,3 mm

 
Kód:  ALCT021a1
Produktové číslo:  NEHOALMK20050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16