Obnoviť stránku

Alcatel A3 WiFi s klávesnicou 8079 White

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alcatel A3 WiFi s klávesnicou 8079 White

Elegantný tablet skrýva v útrobách výkonný hardvérový tandem; štvorjadrový procesor s taktom 1,3 GHz a 1 GB RAM. Obsluha aplikácií aj hranie hier budú rýchle a plynulé. O to viac, že je Alcatel A3 WIFI dodávaný s dokovacou klávesnicou. Interná pamäť tabletu sa chváli 16 GB kapacitou, ktorú (ak vám nebude stačiť) môžete rozšíriť pamäťovou microSD kartou o ďalších 32 GB. Z operačných systémov inžinieri Alcatelu siahli po osvedčenom variante Google Android verzie 5.0.

Kľúčové vlastnosti tabletu Alcatel A3 WIFI 8079 White

  • 5,5" HD displej s technológiou IPS (dobrá čitateľnosť na slnku)
  • Predný a zadný fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx
  • GPS prijímač
  • Bluetooth, WiFi, micro USB, 3,5 mm jack
  • Batéria s kapacitou 4 600 mAh
  • Kompatibilný s pamäťovými kartami micro SD
  • Dodávaný s dokovacou klávesnicou pre rýchlejšie a pohodlnejšie písanie

Technológia IPS zaručuje verné podanie farieb

Dotykový displej dosahuje vďaka technológii IPS vynikajúcu čitateľnosť, neskreslené farby a zároveň ponúka široký pozorovací uhol (až 178°). Na fotografovanie sú k dispozícii predný a zadný fotoaparát, obidva s rozlíšením 2 Mpx. Alcatel A3 WiFi ďalej obsahuje GPS prijímač, bezdrôtové rozhranie Bluetooth 4.0, micro USB vstup na nabíjanie a prenos dát alebo 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel. Pohonom tabletu je batéria s vysokou kapacitou 4 600 mAh.

Kód:  ALCT027a2
Produktové číslo:  8079-2DALE15-3 
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07