Obnoviť stránku

Alcatel A3 10" 4G

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alcatel A3 10" 4G

Zháňate výkonný tablet za prívetivú cenu? Potom by vás mohol zaujať nový Alcatel A3 9026X v čiernom prevedení. Táto A3 má zadný kryt z matne čierneho povrchu a v rohu ukrytý 5 MPx fotoaparát. Na prednej strane tabletu vás zaujme veľký 10" displej s HD rozlíšením, ktoré zaisťuje prirodzenú jemnosť a čistotu obrazu. Hoci nie je Alcatel príliš známym výrobcom, tak ponúka naozaj skvelé zariadenie so štvorjadrovým procesorom, dostatočnou operačnou pamäťou a úložiskom, na ktoré sa vám zmestia všetky vaše obľúbené aplikácie.

Kľúčové vlastnosti tabletu Alcatel A3 9026X

  • 3D texturovaná zadná časť tabletu na príjemné a bezpečné uchopenie
  • Rozsiahly 10" displej s HD rozlíšením
  • Interná pamäť 16 GB s možnosťou rozšírenia cez microSD až na 144 GB
  • Energeticky úsporný Bluetooth verzie 4.2
  • Predná a zadná kamera (2 MPx/5 MPx)
  • Ochrana proti prachu a striekajúcej vode IP 52

Výkonný a odolný spoločník

Tablet Alcatel A3 je vybavený štvorjadrový procesorom, ktorý dopĺňajú 2 GB operačnej pamäte a kvalitný grafický čip. Okrem výkonu je obľúbený aj vďaka svojej odolnosti. Alcatel ho vybavil ochranou proti postriekaniu vodou a nadpriemernej prašnosti. Na 10" displeji môžete hrať hry a sledovať filmy, nech ste kdekoľvek. To vám zaručuje kvalitná batéria a ochrana displeja IPS so skvelou čitateľnosťou na slnku.

Špeciality série A3

Aby nešlo o obyčajný 10" tablet, je tento Alcatel doplnený špeciálnou aplikáciou Xender na jednoduché zdieľanie súborov a zlepšenými reproduktormi, ktoré sú umiestnené na prednej strane tabletu pre lepší používateľský zážitok.

Kód:  ALCT028a1
Produktové číslo:  9026X-2EALCZ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16