Obnoviť stránku

Alcatel A3 7 KIDS 8262 Blue

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Alcatel A3 7 KIDS 8262 Blue

Alcatel A3 7 KIDS je tablet špeciálne vyvinutý pre deti. Vďaka systému Kurio je optimálnym nástrojom ako pre deti, tak aj dospelých. Deti sa prostredníctvom Kurio môžu učiť a hrať sa. Neoddeliteľnou súčasťou je tiež rodičovské rozhranie umožňujúce dokonalý prehľad o aktivitách detí. Vaše deti budú môcť využiť na 25 predinštalovaných vzdelávacích aplikáciách zameraných predovšetkým na cudzie jazyky a pohybové hry - od športu až po tancovanie. Ak tieto aplikácie prestanú plniť svoj účel môžete bez problémov stiahnuť nové z obchodu Kidoz. Deti tak ľahko zabavíte na dlhé hodiny a vám potom už bude stačiť v rodičovskom móde skontrolovať napr. ako dlho boli pripojení k internetu. Taktiež môžete filtrovať webové stránky. Dodávané ochranné puzdro sa postará o ochranu tabletu.

Kľúčové vlastnosti tabletu Alcatel A3 7 KIDS 8262 Blue

  • 7" IPS displej
  • Špeciálne navrhnuté pre deti
  • 25 predinštalovaných vzdelávacích aplikácií
  • Rodičovský mód
  • Vodoodolný podľa IP52
  • Ochranné puzdro v balení
  • Dva fotoaparáty

Alcatel A3 7 KIDS - tablet pre deti

Základom tabletu Alcatel A3 7 KIDS je 7-palcový IPS displej s rozlíšením 1 024 × 600 bodov. O plynulý beh aplikácií sa stará kombinácia štvorjadrového procesora MediaTek taktovaného na 1,3 GHz a 1 GB RAM. Pre dáta je pripravené 8 GB úložisko, nechýba ani slot pre microSD karty, v prípade, že by vám nestačila základná pamäť. Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 2 Mpx a predný disponuje 0,3 Mpx snímačom. Tablet beží pod operačným systémom Google Android 6.0 Marshmallow s možnosťou upgradu na Android 7.0. Batéria s kapacitou 2 580 mAh sľubuje dlhú výdrž na jedno nabitie.

 
Kód:  ALCT1005a
Produktové číslo:  8262-2AALCZ1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14