Obnoviť stránku

Alcatel 1T 7.0

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Alcatel 1T 7.0

Tabletu Alcatel 1T 7.0 neodolajú hlavne tí používatelia, pre ktorých hrá najdôležitejšiu úlohu obstarávacia cena. V plastovom, čiastočne vodoodolnom tele pracuje štvorjadrový procesor MediaTek s frekvenciou 1,3 GHz a 1 GB RAM. Ako displej zvolil výrobca dotykový TFT variant s uhlopriečkou 7" a funkciou pre zníženie intenzity modrého svetla. Dáta si Alcatel 1T 7.0 berie na starosti prostredníctvom 8 GB vnútornej pamäte s podporou 128 GB microSDXC kariet. Celý tablet funguje na modernom operačnom systéme Android 8.1 Oreo.

Kľúčové vlastnosti tabletu Alcatel 1T 7.0

  • Odolný plastový kryt (certifikácia IP52)
  • Štvorjadrový procesor s 1 GB RAM a 8 GB internou pamäťou
  • 7" TFT displej (rozlíšenie 1 024 × 600)
  • 5 Mpx + 2 Mpx fotoaparáty na selfie a videohovory
  • Detský režim s rodičovským nastavením
  • Kompatibilný s pamäťovými kartami microSDXC (max. 128 GB)
  • Operačný systém Android Oreo 8.1

Alcatel s tabletom 1T myslí aj na detských používateľov

Fotoaparáty tabletu ponúkajú rozlíšenie 5 a 2 Mpx pre snímanie videohovorov, autoportrétov a iných fotomomentiek. Čo sa pripojenia k internetu týka, Alcatel 1T 7.0 má k dispozícii WiFi štandard 802.11 b/g/n. Špecialitou je režim s prispôsobenou zbierkou detských aplikácií pre najmenších používateľov a rodičovským nastavením. Tablet Alcatel 1T 7.0 tak môže byť prvým stretnutím vašej ratolesti s modernou technikou.

Kód:  ALCT1006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17