Obnoviť stránku

AKG K 812

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AKG K 812

Slúchadlá K 812 sú novou vlajkovou loďou firmy AKG. Výberové referenčné slúchadlá ponúkajú najvyšší možný čistý a prirodzený zvuk. Sú určené ako pre audiofilov, tak pre hudobných profesionálov. Zaručujú vyvážený prednes aj tých najmenších zvukových detailov pri miešaní, masteringu či hudobnej produkcii.
Model K 812 je osadený tým najväčším meničom, ktorý kedy AKG použilo. Úplne nový 53mm menič bol vyvinutý s cieľom zabezpečiť najdokonalejšiu hudobnú reprodukciu, s čo najväčším dynamickým rozsahom. Najsilnejší predávaný magnetický systém Tesla 1.5 ponúka veľmi presný prednes s čistým a prirodzeným zvukom. Meďou potiahnutá ultraľahká hliníková kmitacia cievka, prenáša zvuk až do frekvencie 54 kHz. Ďaleko za hranicu počuteľnosti.
O pohodlie sa stará nastaviteľný kožený hlavový pásik a veľké náušníky z umelej kože, ktorá zaručujú vyššiu odolnosť a dlhšiu životnosť. Slúchadlá sa k aparatúre pripájajú 3 m dlhým jednostranným odpojiteľným káblom.

Vlastnosti:

  • Otvorená konštrukcia;
  • Circumaurálne usadenia - okolo uší
  • Frekvenčný rozsah: 5 Hz - 54 000 Hz
  • Maximálny príkon: 300 mW
  • 3 m dlhý prívodný kábel (LEMO konektor)
  • Konektor 3,5 mm so skrutkovacím nástavcom 6,3 mm
  • Súčasťou balenia je kvalitný drevený stojanček

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  AKG068a
Produktové číslo:  AKG K 812
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03