Obnoviť stránku

AKG K 612 PRO

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AKG K 612 PRO

Audiofilské slúchadlá AKG K612 Pro sú ozajstnou jednotkou vo svojej triede. Spájajú špičkové technológie a nekompromisne verný "monitorový" zvuk s exkluzívnym spracovaním. Využívajú vinutia pomocou plochých vodičov, Vďaka ktorým je dosiahnuté dokonalého nadviazanie jednotlivých závitov a zlepšenie posluchových parametrov. Kontrola dvojvrstvové membrány Varimotion je tak nekompromisne presná, čo vedie k perfektnému vykreslenie priestoru, pevnému basu a krištáľovo jasnému podanie výšok. K celkovo vyvážené reprodukciu s minimálnym skreslením prispejú tiež silné neodymové magnety.
Prevedenie slúchadiel je v znamení prémiových materiálov. Či už ide o dokončenie hlavového mosta z pravej kože alebo jemné velúrové náušníky. Mäkké polstrovanie mušlí sa ľahko prispôsobí konkrétnemu užívateľovi. Jednostranne vedený kábel z bezkyslíkatej medi (99,99% OFC) je zakončený pozláteným konektorom.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Strieborná
Kód:  AKG050
Rozšírená záruka: +75 mesiacov
Produktové číslo:  AKG K 612 PRO

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11