Obnoviť stránku

AKASA Elite 7EX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AKASA Elite 7EX

Štýlový USB hub z lešteného hliníka je vynikajúcou voľbou, ak chcete mať na svojom pracovnom stole dobre vyzerajúci rozbočovač s veľkým množstvom portov. 7 portov USB 3.0 špecifikácie umožňujú k notebooku alebo pracovnej stanici pripojenie celého radu zariadení, ako je napríklad skener, digitálny fotoaparát, myš, tlačiareň, externé disky, flashdisky, klávesnica, ale aj napríklad webkamera.

Kľúčové vlastnosti

  • Sústreďuje USB 3.0 konektivitu (7 portov) na jednom mieste
  • Dva USB 3.0 konektory s funkciou rýchleho nabíjania mobilných telefónov a tabletov
  • Štýlové prevedenie z lešteného hliníka
  • Zaistí rýchle a jednoduché pripojenie všetkého externého zariadenia
  • Jednoduchá inštalácia Plug & Play a Hot-swappable

Dva z portov podporujú funkciu rýchleho nabíjania pre mobilné telefóny alebo tablety s prúdom 2,4 A. Vďaka špecifikácii Plug & Play je možné zariadenie používať bez zložitých inštalácií a označenie Hot-swappable neznamená nič iné, ako to, že hub možno kedykoľvek jednoducho odpojiť. Samozrejmosťou USB 3.0 je spätná kompatibilita so zariadeniami podporujúcimi iba štandard USB 2.0, hoci s menšími prenosovými rýchlosťami. Pro úsporu energie je hub vybavený tlačidlo on/off.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie

Typ Hub
Kód:  FV199g6m3
Produktové číslo:  AK-HB-14BKCM

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16