Obnoviť stránku

AKAI TB35032S

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AKAI TB35032S

Umocnite atmosféru filmov, a pritom si nezaberte drahocenné miesto v obývačke. SoundBar AKAI je rozmerovo kompaktný, a napriek tomu podá kvalitný a v najmenších detailoch dobre počuteľný zvuk. Jeho najsilnejšou stránkou je hlavne zvukový prejav v minimalistickom vyhotovení, vďaka čomu sa skvele zmestí pod televízor na stojane alebo ho možno pripevniť priamo na stenu. Zostava obsahuje popri SoundBare aj 60 W subwoofer so zabudovaným MP3 prehrávačom. S dodávaným diaľkovým ovládačom ide o kompletné riešenie na ozvučenie vašej domácnosti.

Televízor aj prehrávanie hudby

Optickým alebo RCA vstupom pripojíte do SoundBaru zvukový signál televízora. Tieto konektory využívajú digitálny prenos, čím zariadia audio bez najmenšej straty kvality. Soundbar však využijete aj ako reproduktor na prehrávanie z ostatnej elektroniky. Mobilný telefón alebo tablet s uloženou hudbou pripojíte bezdrôtovým bluetooth a USB 2.0, zatiaľ čo prehrávače so slúchadlovým výstupom pojmú AUX.

Kľúčové vlastnosti

  • Zlepší zvukovú kulisu pri televízore
  • Zmestí sa pred TV alebo možné namontovať na stenu
  • Digitálny zvuk zachová originálnu kvalitu
  • bluetooth a AUX na prehrávanie hudby
  • MP3 prehrávač
 

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Kód:  AKI001y2
Produktové číslo:  TB35032S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14