Obnoviť stránku

AKAI MPK Mini PLAY MK3

Garancia najlepšej ceny
139,90 €

AKAI MPK Mini PLAY MK3

Už tretia generácia populárneho MIDI keyboardu

Už tretia generácia obľúbeného MIDI keyboardu ponúkne vlastné zvuky a zdokonalený integrovaný reproduktor. AKAI MPK Mini PLAY MK3 poskytne celkom 128 nových nástrojov, 10 bicích sád, dobre čitateľný OLED displej a 1,8" audio výstup. MIDI keyobard má kompaktné rozmery uľahčujúce jeho prenášanie aj používanie. Na napájanie je možné využiť 3 kusy AA batérií alebo USB. Súčasťou AKAI MPK Mini PLAY MK3 je aj softvér MPC Beats.

Kľúčové vlastnosti MIDI kláves AKAI MPK Mini PLAY MK3

  • Kompaktné a ľahko prenosné MIDI klávesy
  • Samostatne funkčný keyboard a MIDI kontrolér
  • Zdokonalený reproduktor
  • 128 interných zvukov + 10 bicích sád
  • AKAI MPK Mini PLAY MK3 je vybavený OLED displejom pre ľahšiu navigáciu (výber nástrojov a parametrov)
  • 8 červeno podsvietených padov
  • Štvorsmerový joystick na pitch a moduláciu
  • 4 knoby na nastavenie parametrov (2 banky, 8 parametrov celkom)
  • Integrovaný arpeggiator s radom režimov a nastavením rozsahu aj rozlíšenia
  • 1/8" výstup na slúchadlá alebo externé reproduktory
  • MIDI klávesy sa napájajú pomocou AA batérií (3×) alebo USB
  • Súčasťou softvéru MPC Beats obsahujúce viac ako 1500 samplov a 6 virtuálnych nástrojov (Hybrid 3, Mini Grand, Velvet, Bassline, Tubesynth a Electric)

Ľahko prenosný a dobre ovládateľný MIDI keyboard

AKAI MPK Mini PLAY MK3 má 25 miniaturizovaných klávesov, ktoré vám dodajú úplnú kontrolu nad melodickým potenciálom virtuálnych syntetizátorov. Prostredníctvom ôsmich MPC padov s funkciami Note Repeat (opakovanie nôt pre rýchle breaky) a Full Level (plná dynamika) ľahšie vytvoríte rytmický sprievod alebo spúšťanie samplov, a to v dvoch bankách. Na ovládanie ľubovoľných parametrov vám bude k dispozícii osem otočných ovládačov, a samozrejme nesmie chýbať joystick na úpravu výšky tónov a moduláciu. AKAI MPK Mini PLAY MK3 má vstavaný arpeggiátor, ktorý vám poskytne širokú škálu režimova možností nastavenia rozsahu a rozlíšenia. Zadný panel oplýva vstupom pre sustain pedál umožňujúci držanie tónov. AKAI MPK Mini PLAY MK3 bol navrhnutý na hru a tvorbu kedykoľvek a kdekoľvek. Kontrolér má kompaktné rozmery a môžete ho ľahko napájať pomocou USB napríklad z počítača.

Užitočný softvér súčasťou MIDI klávesov

Zakúpením AKAI MPK Mini PLAY MK3 rovno obdržíte užitočný softvér pre vlastnú tvorbu. MPC Beats obsahuje viac ako 1500 samplov a 6 virtuálnych nástrojov (Hybrid 3, Mini Grand, Velvet, Bassline, Tubesynth a Electric).


Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI klávesy
Počet klávesov 25

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Ďalšie vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  AKI008l5
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CAKA136
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17