Obnoviť stránku

AKAI MPD226

5 1 hodnotení
212,90 €

AKAI MPD226

AKAI MPD226 MIDI/USB pad ovládač je ideálnou voľbou pre producentov, programátorov, hudobníkov a DJov. Kombinácia intuitívnych ovládacích prvkov a technológií MPC (Music Production Center) s jednoduchým USB pripojením umožňuje pohodlnú tvorbu počítačovej hudobnej produkcie .

Kľúčové vlastnosti MIDI kontroléra AKAI MPD226

  • Kvalitný nástroj na tvorbu počítačovej hudobnej produkcie AKAI MPD226 MIDI
  • Šestnásť tlakovo citlivých MPC padov na generovanie 64 rôznych zvukov
  • Štyri priraditeľné Q-Link ovládače
  • Sada Transport ovládačov na prístup k DAW kontrolérom alebo sekvencérom
  • Štandardná MPC technológia MPC Note Repeat a MPC Swing
  • Pripojenie cez USB k počítaču Mac alebo PC
  • MIDI kontrolér AKAI má USB napájanie
  • Softvér Ableton Live 10 Lite
  • Vstupy USB (B), MIDI IN Jack 3,5 mm TRS
  • Výstupy MIDI OUT, Jack 3,5 mm TRS
  • Balenie obsahuje Ableton Live Lite, Akai Pro MPC Essentials, Sonivox Big Bang Cinematic Percussion a Big Bang Universal Drums

Citlivé pady AKAI MPD226 MIDI pre 64 rôznych zvukov

MIDI kontrolér AKAI MPD226 je vybavený 16 tlakovo citlivými MPC padmi, z ktorých každému môžete priraďovať až štyri rôzne zvuky, takže ich máte k dispozícii celkom 64. Na prácu s MPD26 môžete využiť aj štyri priraditeľné Q-Link ovládače na ovládanie parametrov softvéru v reálnom čase. Navyše MPD226 ponúka špeciálnu sadu Transport ovládačov na okamžitý prístup k najčastejšie používaným DAW kontrolérom alebo sekvencérom.

MIDI kontrolér AKAI MPD226 využíva MPC technológie

DJ kontrolér AKAI MPD226 MIDI nie je len hardvérový ovládač, ale obsahuje aj niektoré z hlavných štandardných MPC technológií. MPC Note Repeat umožňuje zariadeniam MPD alebo MPC automatické a úplne presné prehrávanie rytmických patternov, ako sú napríklad šestnásťtinové noty hi-hat. MPC Swing navodzuje pocit zo soulu a hip hopu s voľbou presnosti a stupňa swingového časovania. AKAI MPD226 MIDI ponúka na svojich padoch aj MPC Full Level a MPC 16-Level.

Možnosti pripojenia AKAI MPD226 s ďalším MIDI hardvérom

DJ konzola AKAI MPD226 MIDI sa pripája cez USB rozhranie k počítaču Mac alebo PC bez nutnosti inštalácie ďalších ovládačov. Cez USB rozhranie prebieha zároveň napájanie. AKAI MPD226 MIDI má tiež tradičné DIN MIDI vstupné a výstupné konektory, takže ho môžete použiť s ďalším MIDI hardvérom, ako sú syntetizátory a iné zvukové moduly. Súčasťou balenia MPD226 je softvér Ableton Live Lite.

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI kontroler

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Rozmery

Šírka 330 mm
Hĺbka 253 mm
Výška 48 mm
Hmotnosť 1 kg

Vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  AKI008i
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MPD226
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01