Obnoviť stránku

AKAI Pro MIDI mix

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
92,90 €

AKAI Pro MIDI mix

Posuňte vašu hudobnú produkciu na vyššiu úroveň. S týmto revolučným MIDI kontrolérom je vytvorenie zvukovej stopy zase o niečo ľahšie a praktickejšie. Až doteraz bolo nutné vytvoriť najskôr stavbu mixu, a to vrátane jeho jednotlivých vrstiev. Až potom bolo možné presunúť tento mix do DAW. To malo za následok veľké oneskorenie medzi samotným zostavením samplu a jeho následným použitím. Umelci hrajúci naživo tak mali len obmedzené možnosti. Našťastie je tomuto nepraktickému procesu koniec. S MIDI kontrolérom AKAI MIDIMIX možno stlačením jediného tlačidla ihneď odoslať mix do vašej digitálnej stanice. Všetky úpravy tak môžu prebiehať real-time. Inými slovami, v samotnom priebehu nahrávania.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny mix pre ovládanie akéhokoľvek DAW
  • 8 samostatných faderov, 1 master fader
  • 24 knobov/3 pre jeden kanál
  • 8 tlačidiel v dvoch bankách pre mute/solo/record funkcie
  • Aktivácia nastavenia MIDImixu v DAW jedným tlačidlom
  • Zadarmo súčasťou Ableton live Lite
  • Kompaktný dizajn

Dokonalý vo všetkých smeroch

AKAI MIDIMIX v sebe kombinuje výkonný mixér s 8 individuálnymi fadermi a master faderom. Nechýba ani 24 otočných ovládačov – vždy 3 pre jeden kanál. Vo výsledku poskytuje zariadenie dostatočnú hudobnú flexibilitu pre to, aby ste premenili vaše hudobné predstavy do reality. A to presne tak, ako vám v danej chvíli prídu na myseľ.

Pokiaľ ide o konštrukciu ako takú, prístroj je vhodný najmä pre producentov na cestách. Vďaka svojim kompaktným rozmerom nie je MIDIMIX príťažou. Potešia aj intuitívne rozmiestnené ovládacie prvky a naozaj veľká porcia konektivity, ktorou ho môžete pripojiť k väčšine populárnych digitálnych staníc.

 

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI kontroler

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Rozmery

Šírka 239 mm
Hĺbka 201 mm
Výška 30 mm
Hmotnosť 0,7 kg

Vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  AKI005a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CAKA030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16