Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

AKAI LPD8 MKII

57,65 €

AKAI LPD8 MKII

Jednoducho programovateľný MIDI kontrolér

AKAI LPD8 MKII obsahuje osem podsvietených MPC padov a osem otočných knobov. Pady obsahujú RGB podsvetlenie a sú citlivé na rýchlosť aj silu úderu, takže s nimi pohodlne naprogramujete rytmické aj melodické párty. Môžete s nimi však tiež vysielať MIDI informácie Program Change. K tomu pripočítajte 8 knobov, ktorým jednoducho v softvéri priradíte takmer akékoľvek funkcie. AKAI LPD8 MKII má navyše štyri pamäťové sloty pre naprogramovanie a následné vyvolanie nastavenia pre rôznorodé softvéry. Súčasťou je licencia k hudobnému programu MPC BEATS, vrátane nástrojov a tisícov samplov.

Kľúčové vlastnosti kontroléra AKAI LPD8 MKII

  • Kontrolér AKAI LPD8 MKII je vhodný pre hudobníkov, producentov aj DJov
  • Ponúka 8 podsvietených originálnych padov s RGB podsvietením a 8 Q-Link otočných ovládačov na ovládanie parametrov.
  • Štyri funkčné tlačidlá (Program, Note, Program change, CC)
  • Plug-and-play USB pripojenie pre Mac a PC
  • Štyri pamäťové sloty na programovanie a vyvolávanie príslušného nastavenia
  • Súčasťou licencie k softvéru MPC BEATS a editačný SW pre mapovanie pre Mac/PC
  • Napájanie priamo cez USB

AKAI LPD8 MKII má podsvietené pady

LPD8 MKII disponuje ôsmimi RGB podsvietenými padmi, ktoré reagujú na rýchlosť a silu úderu. Tieto pady umožňujú ľahké programovanie rytmických alebo melodických častí. Navyše pady do softvéru môžu prenášať MIDI informácie Program Change. AKAI LPD8 MKII ponúka osem otočných ovládačov Q-Link, ktoré je možné ľahko priradiť k ovládaniu rôznych parametrov vo vašom softvéri.

Jednoduché použitie MIDI kontroléra

Kontrolér AKAI LPD8 MKII pracuje bez inštalácie ovládačov (plug and play) na PC aj MacOS a pripojíte ho jednoducho cez USB. Využijete ho s mnohými rôznymi hudobnými programami, najmä sa hodí na spúšťanie samplov. So svojím notebookom tak získate dokonalý nástroj, ktorým efektne nahradíte klávesnicu s myšou. 


Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI kontroler
Počet klávesov 8

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Rozmery

Šírka 306 mm
Hĺbka 81 mm
Výška 34 mm
Hmotnosť 0,39 kg

Vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  AKI008l3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CAKA042
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06