Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AKAI AS005RA-750B

3,0 2 hodnotení
Cenová bomba
206,99 € Ušetríte 52,01 €

AKAI AS005RA-750B

Využite našu skvelú cenovú ponuku na HiFi zosilňovač 5.1 od spoločnosti Akai, ktorý nesie označenie AS005RA-750B. Tento cenovo dostupný základ audio zostavy s vysokým výkonom RMS až 375 W vás poteší aj jednoduchým, elegantným ovládaním. AS005RA-750B so svojím nadčasovým dizajnom sa môže na dlhé roky stať srdcom vašej HiFi sústavy. Určite oceníte 7 DSP režimov na úpravu zvuku. Podpora AC-3 zvuku vám zase poskytne nezabudnuteľný zážitok z každého použitia tohoto skvelého HiFi zosilňovača, či už počúvate pesničku, alebo si prehrávate obľúbený film. So vstavaným AM a FM tunerom môžete počúvať aj rozhlasové stanice. Výrobca nezabudol ani na výstup na aktívny subwoofer.

Kľúčové vlastnosti HiFi zosilňovača AKAI AS005RA-750B

  • 5.1-kanálový AV prijímač s celkovým výkonom RMS 375 W
  • Individuálne ovládanie každého kanála
  • Prítomnosť USB portu
  • So 7 DSP režimami dosiahnete reprodukciu ako v skutočnom kine alebo koncertnej sále
  • 2 stereo audio vstupmi, audio vstup DTS/AC-3 5.1
  • Prehľadný VFD displej zjednodušuje obsluhu
  • Digitálne karaoke s 2 mikrofónovými vstupmi

Bezdrôtová technológia Bluetooth s Akai AS005RA-750B

Pre všetkých fajnšmekrov je pripravená moderná technológia Bluetooth, ktorá prijíma signál aj od zariadení vzdialených 10 metrov. Pripravené sú samozrejme štandardné rozhrania ako USB alebo AUX. HiFi zosilňovač Akai AS005RA-750B umožní pripojenie 2 káblových mikrofónov a vychutnať si tak môžete dokonca aj zábavu vďaka karaoke. Určite oceníte 7 DSP režimov na úpravu zvuku. Tento AV receiver je vybavený množstvom zvukových programov využívajúcich originálnu DSP technológiu. S ich pomocou vo svojej izbe ľahko vytvoríte zvukové polia ako v skutočnom kine alebo koncertnej sále a vychutnáte si prirodzené stereofónne zvukové polia. Teraz môžete použiť aplikáciu AV Controller a s jej pomocou nastaviť DSP parametre podľa svojich preferencií, typu hudby či filmu, alebo nálady, ktorú chcete navodiť.


Parametre a špecifikácia

Charakteristika

Počet kanálov 5.1
Výkon na kanál 100 W
Impedancia 4 Ohm

Vstupy

Jack 3,5 mm 1 ×
RCA/Cinch 4 ×
USB 1 ×

Výstupy

Reproduktorový výstup 6 ×

Funkcie

Vlastnosti a funkcie FM Tuner
Ďalšie funkcie Počúvanie zvuku cez Bluetooth slúchadlá, Ekvalizér
Diaľkové ovládanie Áno
displej Áno

Rozmery

Šírka 435 mm
Výška 160 mm
Hĺbka 380 mm
Hmotnosť 7,9 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  AKAI018c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  AS005RA-750B
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18