Obnoviť stránku

AKAI APRC90AT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AKAI APRC90AT

Akai APRC90AT je štýlový BoomBox, ktorý sa vďaka batériovému napájania hodí na záhradu alebo ulicu, proste tam, kde nie sú elektrické zásuvky. Aj napriek väčšie rozmery je veľmi ľahký (váži len 2,7 kg) a vďaka univerzálnemu úchytu je skvele prenosný.

Okrem moderného dizajnu ponúka veľké množstvo funkcií a parádny zvuk. O ten sa starajú vstavané trojpásmové stereo reproduktory s výkonom 2 x 5 W. Technológia zvýraznenia basov ponúka oveľa hlbšie a bohatšie basy. Prenosný prehrávač si poradí s vašimi kompaktnými diskami CD a komprimovanými skladbami MP3 z flash diskov. Ako ďalší zdroj možno alternatívne využiť aj AUX vstup pre prenosné prehrávače. Analógový tuner pokrýva AM / FM pásma a do pamäte je možné uložiť až 30 staníc. Slušný signál zaisťuje teleskopická anténa. Ovládanie je veľmi jednoduché a podporuje ho modro podsvietený LCD displej.

Kľúčové vlastnosti

  • AM / FM tuner
  • Zvýraznenie basov
  • Trojpásmové reproduktory
  • LCD displej

Parametre a špecifikácie:
Farba:
Čierna
Rozmer:
38 x 16 x 24 cm
Hmotnosť:
2700 g
Výkon:
2 x 5W RMS
Konektivita:
Prehráva disky: CD, CD-R / RW
Disky flash USB (MP3)
Vstup AUX
Slúchadlový výstup
Napájanie:
230V / 50Hz alebo DC 12 V, 8 x batéria D

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 10 W
Počet predvolieb 30 ×

Rozmery a hmotnosť

Šírka 397 mm
Výška 157 mm
Hĺbka 245 mm
Hmotnosť 2,7 kg
Kód:  AKI011s7b
Produktové číslo:  APRC90AT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11