Obnoviť stránku

AKAI Pro APC Mini

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AKAI Pro APC Mini

Firma AKAI sa v odbore zvukovej techniky pohybuje už veľmi dlho a rozhodne sa svojimi produktmi radí do najužšej svetovej špičky . APC Mini sa právom stane predĺženou rukou pre DJ, producentov, ale aj obyčajné fanúšikov audio žánru. Premyslená konštrukcia využíva každý milimeter pre žiadané funkcie. Sústava 8 x 8 podsvietených padov vám dopraje úplný prehľad v každej situácii.
V spodnej časti sa nachádza 8 ľubovoľne mapovatelných faderov a tiež jeden hlavný. Po pravej strane sa nachádza rýchla voľba pre často používané príkazy. Medzi najväčšie klady sa radí plná súhra s dodávaným Ableton Live Lite . Tento softvér patrí medzi výkonné, flexibilné a profesionálne navrhnuté riešenie pre nováčikov i profesionálov zároveň. Komunikácia s vaším počítačom je maximálne jednoduchá hlavne vďaka technológii Plug and Play. Ladným pohybom zapojíte USB kábel a máte všetko hotové. Cez toto rozhranie sa kontrolér aj napája, takže vás nebude obťažovať žiadny externý adaptér.
Parametre a špecifikácie:
Podporované OS:
Mac OS X 10.5 alebo novší
Windows XP a novší
Štandardné príslušenstvo:
Kábel USB - dátová komunikácia i napájanie
Softvér Ableton Live Lite, Hybrid 3 a Toolrooms records launch pack

Parametre a špecifikácia

Základné vlastnosti

Typ MIDI kontroler
Počet klávesov 64

MIDI

MIDI USB

Rozmery

Šírka 239 mm
Hĺbka 201 mm
Výška 26 mm
Hmotnosť 0,7 kg

Vlastnosti

Priložený softvér Áno
Kód:  AKI002g
Produktové číslo:  APC Mini

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03