Obnoviť stránku

AKAI AMD350

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AKAI AMD350

Od legendárnej firmy AKAI, ktorá sa už desiatky rokov špecializuje na špičkové zariadenia v obore audio, prichádza dravý mikrosystém AMD350, ktorý ide s dobou a ponúka hneď niekoľko moderných funkcií, ktoré pri počúvaní nielen svojej obľúbenej muziky určite využijete.

Vysoký výkon v kompaktnom prevedení

Zariadenie dokazuje, že nie je potreba veľkých Hi-Fi vežou, aby ste si mohli vychutnať muziku vo výbornej kvalite a poriadne nahlas. AMD350 je vybavený dvoma štýlovými reproduktormi, ktorých celkový výkon je perfektných 2x 50W.

Prehrávajte hudbu, video a prezerajte si fotografie odkiaľkoľvek

Je jedno, či máte svoje obľúbené audiovizuálne diela na CD nosičoch, či flash disku. Vďaka USB portu jednoducho pripojíte svoju kolekciu a za absencie hluku, spôsobeného otáčaním disku v mechanike, môžete počúvať, ako je ctený záľubu. V AKAI si navyše pre užívateľa pripravili ďalší bonus, takže tento šikovný mikrosystém obsahuje aj čítačku kariet - svojej milovanej skladby tak môžete prehrávať takmer odkiaľkoľvek. Zaujímavosťou je aj prítomnosť bezdrôtového prenosového rozhrania Bluetooth. V prípade, že máte muziku napríklad na vašom mobilnom zariadení, nebude problém zariadenia spárovať a vypočuť si ju pekne nahlas.

Problémom tiež nebude ani prehranie DVD, súborov vo formáte MPEG4, či prezeranie obrázkov. Jednoducho pripojte zariadenie prostredníctvom moderného rozhrania HDMI a vychutnajte si svoje obľúbené videá, filmy, či fotky kedykoľvek len budete chcieť.

20 predvolieb pre vaše obľúbené stanice

Ak patríte k náruživým poslucháčom rádia pri akejkoľvek činnosti, bude tento mikrosystém pripravený splniť vám všetky vaše sny. Pre nastavenie vašich obľúbených rádiových staníc totiž máte pripravených hneď 20 pozícií, takže či už preferujete akýkoľvek hudobný štýl, či snáď hovorené slovo, vždy budete mať svoje rozhlasové programy pekne po ruke.

Zadokujte si svoje Apple zariadenie

Keďže doba praje inteligentným mobilným zariadením, do výbavy systém dostal tiež dokovaciu stanicu pre iPod, iPhone a iPad, vďaka ktorej vaše zariadenie bude vždy pripravené okamžite prehrávať vaše hudobné súbory podľa vašej potreby a nálady.

Kľúčové vlastnosti

  • Biely multifunkčný VFD displej s indikáciou času
  • Prehráva hudbu, video aj filmy
  • Vysoký výkon mikrosystému - 2 x 50 W
  • Diaľkové ovládanie pre pohodlné ladenie
  • FM stereo tuner
  • 20 programovateľných predvolieb rozhlasových staníc
  • HDMI pre pripojenie napríklad k TV

Parametre a špecifikácie:

Prehrávanie:
Audio: Audio CD, CD-R (W), MP3, WMA
Video: DVD, DVD + R (W), DVD-R (W), AVI, MPEG4
MP3 zo slotu USB pre flash disk
MP3 zo slotu pre pamäťové karty


Výkon zosilňovača:
2 x 50 W (Stereo)

FM tuner:
Pásma: FM stereo
Počet predvolieb: 20

Pripojenie:
1x HDMI
75 Ohm anténny konektor
USB 2.0
Slot pre SD kartu
1x AUX
Jack 3,5 mm pre mikrofón

Napájanie:
Vstup: 220-240 V AC, 50 - 60 Hz

Prevedenie:
Rozmery základnej jednotky: 80 x 305 x 196 mm
Rozmery repro: 175 x 260 x 187 mm
Hmotnosť: 1780 g
Hmotnosť reproduktorov: 2x 2,8 kg

Obsah balenia:

Mikrosystém
Diaľkový ovládač
Príručka spustenia
Kábel reproduktora
Napájací kábel

Kód:  AKI001t
Produktové číslo:  AMD350

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06