Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ajax GlassProtect white

2,0 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
67,90 €

Ajax GlassProtect white

Detektor rozbitia skla BEDO Ajax GlassProtect v bielom vyhotovení

 V modernej novostavbe sa často nachádzajú veľké presklené plochy, ktoré môžu lákať zlodejov. Pri použití senzora BEDO Ajax GlassProtect dokážete práve tieto citlivé miesta spoľahlivo ochrániť. Akonáhle bude zaznamenaný problém, tak budete prostredníctvom centrálnej jednotky spoľahlivo informovaní cez upozornenia v aplikácii. 


Kľúčové vlastnosti BEDO Ajax GlassProtect, biele vyhotovenie

  • Detektor je možné jednoducho pridať do zabezpečovacieho systému BEDO Ajax
  • Snímač deteguje zvuk rozbitia skla až na 9 metrov
  • Životnosť batérie až 7 rokov
  • Pri využití detektora je nutné mať nainštalovaný riadiaci Hub 
  • BEDO Ajax GlassProtect poskytne vysokú úroveň zabezpečenia
  • Funguje na báze zašifrovanej komunikácie až na vzdialenosť 2 000 metrov
  • Dvojfázové overenie eliminuje falošné poplachy


BEDO Ajax GlassProtect poskytne spoľahlivú ochranu zasklených plôch

GlassProtect je dômyselný miniatúrny detektor, ktorý chráni vaše presklené plochy. Citlivý mikrofón spoľahlivo rozozná zvuk rozbitia skla až na deväťmetrovú vzdialenosť. Vďaka tomu ho využijete na stráženie možných vstupov ako sú okná, presklené výklady, balkónové dvere, alebo francúzske okná. Senzor navyše dvojfázovo overuje aktuálny stav. Prvé overenie je úder do skla a druhé je zvuk rozbitia a padania skla. Vďaka tomu detektor BEDO Ajax GlassProtect minimalizuje pravdepodobnosť falošného poplachu a filtruje zvuky nepriaznivého počasia, štekania psov, či rušnej dopravy. 


Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu Ajax

Inteligentná aplikácia Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostnej sústavy, ale aj na pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

Prepojenie s mobilnou aplikáciou

S BEDO Ajax budete mať bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia Ajax s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému, či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

BEDO Ajax GlassProtect

Jednoduchá inštalácia detektora rozbitia skla BEDO Ajax GlassProtect White

Detektor BEDO sa inštaluje veľmi ľahko, pretože ihneď po vytiahnutí zo škatule je Ajax GlassProtect pripravený na použitie. Vnútri produktu už nájdete nainštalované batérie, takže stačí iba otvoriť zadný kryt a cez QR kód si senzor pridať do aplikácie. Detektor BEDO Ajax následne kamkoľvek pripevníte vďaka zadnému krytu SmartBracket. 



Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie Rádiové vlny

Konektivita

Napájanie Na batérie

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie

Vlastnosti

Dosah 9 m
Fungovanie Cez centrálnu jednotku

Typ detekcie

Typ detekcie na dvere a okná, trieštenie skla
Kód:  AJAX5288
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  P107
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14