Obnoviť stránku

Ajax Button white

5 1 hodnotení
38,90 €

Ajax Button white

SOS tlačidlo BEDO Ajax Button v bielom vyhotovení

Button sa stane perfektným pomocníkom vo vašej domácnosti, pretože skvele poslúži na rýchle ovládanie bezpečnostného systému BEDO Ajax. Jeho prvou funkciou je typické SOS tlačidlo, ktoré vyvolá alarm a zašle notifikáciu do mobilnej aplikácie. Druhou funkciou je spustenie ľubovoľného scenára vo vašej inteligentnej domácnosti. Napríklad možno po príchode domov rozsvietiť svetlá, stiahnuť rolety alebo otvoriť bránu pre vjazd auta.


Kľúčové vlastnosti BEDO Ajax Button, biele vyhotovenie

  • Možno jednoducho pridať do zabezpečovacieho systému BEDO Ajax
  • Spustí alarm alebo ľubovoľný scenár v systéme BEDO Ajax
  • Dosah až 1 300 metrov vo voľnom priestore
  • Životnosť batérie až 5 rokov
  • Pri využití detektora je nutné mať nainštalovanú riadiacu jednotku Hub
  • Možnosť využitia dvoch funkcií - krátke a dlhé stlačenie (tlačidlu tak možno prideliť viac možností využitia)


SOS aj funkčné tlačidlo zároveň

Pri dotknutí sa funkčného tlačidla vaša domácnosť ožije. Na toto tlačidlo je možné nastaviť napríklad zapnutie inteligentnej zásuvky BEDO Ajax Socket, spustenie vami nastaveného scenára, zhasnúť či rozsvietiť svetlo a veľa ďalšieho. BEDO Ajax Button má funkciu dlhého a krátkeho stlačenia, takže mu môžete prideliť viac funkcií. SOS tlačidlo je inteligentný ovládací prvok systému, ktorý pri stlačení spustí tichý alebo normálny alarm. Po stlačení tlačidla bude poslaná notifikácia všetkým používateľom cez aplikáciu. Vďaka kompaktným rozmerom môžete mať BEDO Ajax Button kedykoľvek pri sebe.


Vzdialený prístup a konfigurácia cez inteligentnú aplikáciu BEDO Ajax

Inteligentná aplikácia BEDO Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného setu, ale aj pre pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je dostupná na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyššie) a MacOS.

SOS tlačítko BEDO Ajax Button

S BEDO Ajax budete mať bezpečný domov na dosah ruky

Prepojením zariadenia BEDO Ajax Button s mobilnou aplikáciou môžete prijímať okamžité notifikácie pri detekcii nebezpečenstva, aktivovať video verifikáciu IP kamerami, zobrazovať detailné informácie o stave systému či získavať pravidelné aktualizácie zdarma. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie maximálne pohodlné a intuitívne.

BEDO Ajax Button

BEDO Ajax Button sa ľahko inštaluje

Inštalácia BEDO Ajax Button je veľmi jednoduchá, pretože po vytiahnutí z krabičky ho môžete ihneď začať používať. Batérie sú už nainštalované, takže s pomocou QR kódu umiestneného pod vekom krabičky, stačí tlačidlo pridať do aplikácie.


Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Určenie Unisex

Displej

Tvar ciferníka Hranatý

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra Plast
Farba puzdra Biela

Funkcie

Smart funkcie SOS tlačidlo

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 43 800 h (1 825 d)
Kapacita batérie 220 mAh

Značka/model

Značka Ajax
Modelový rad Button
Kód:  AJAX20007
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  P138
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09