Obnoviť stránku

AIRWICK Čerstvo upečený jablkový koláč 30 ml Vonné tyčinky

3,6 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

AIRWICK Čerstvo upečený jablkový koláč 30 ml Vonné tyčinky

Nádhernú vôňu čerstvo upečeného jablkového koláča vdýchnete pri vkročení do miestnosti s vonnými tyčinkami. Zahltí vás aróma koreneného jablka, hnedého cukru aj vanilkovej zmrzliny. Elegantný dizajn podčiarkne vycibrený štýl domácnosti. Počtem vložených tyčinek do fľaše s vonným olejom môžete korigovať intenzitu vône. Cez ne sa príjemná vôňa pomaly uvoľňuje do interiéru. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dokonalý dizajn
  • Bambusové tyčinky
  • Fľaša s vonným olejom s objemom 30 ml
  • Vydržia voňať až 4 týždne
  • Nepotrebujete elektrinu ani batérie

Manipulácia a použitie

Pri prvom použití najskôr odskrutkujte a zložte z fľaše uzáver. Pomocou ochranných rukavíc tiež odstráňte ochrannú fóliu. Vložte do fľaše tyčinky a rovnomerne ich rozložte. Tie budú nasávať vôňu a postupne ju uvoľňovať do ovzdušia. S fľaškou manipulujte opatrne, aby ste olej nevyliali. V tomto prípade ho okamžite zotrite handričkou. Postavte na nelakovanú a neleštenú stabilnú plochu. Takisto neklaďte na plastové povrchy. 

 
Kód:  OSV182
Produktové číslo:  5997321757780
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03