Obnoviť stránku

Airwheel S3

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Airwheel S3

Zoznámte sa s unikátnou gyroskopickou elektrickou dvojkolkou Airwheel S3, ktorá vás ľahko a rýchlo dopraví tam, kam budete chcieť. Ideálna je na pohyb v meste, parkoch, na chodníkoch a pod., pričom vhodná je doslova pre každého. Veľkosť používateľskej skupiny začína u detí vo veku od 10 rokov a končí zatiaľ najstarším jazdcom vo veku 92 rokov.


Kľúčové vlastnosti:

  • Rýchlo si na nový spôsob prepravy zvyknete
  • Ľahká ovládateľnosť
  • Prejde po takmer každom bežnom povrchu
  • Vysoká rýchlosť a dlhý dojazd

Jazda na nej je hračkou

Airwheel S3 pripomína známy Segway, S3 však vychádza z konceptu elektrickej jednokolky, ktorú má spoločnosť tiež v portfóliu. To sa okrem iného odráža na vyššej citlivosti a lepšej operatívnosti transportéra. Adaptácia na tento elektrický transportér je veľmi rýchla. V rámci testov u nás aj v zahraničí sa väčšina používateľov s ňou zžila po prvom nastúpení a 99 % ľudí do 10 minút. Na rozdiel od elektrických bicyklov či kolobežiek nevyžaduje Airwheel S3 priamu fyzickú interakciu jazdca, spojenú s namáhavou fyzickou únavou. Aj napriek tomu vzpriamená jazda napomáha zlepšeniu koordinácie celého pohybového aparátu vrátane vnútorných svalových skupín. Prístroj sa ovláda prenášaním váhy a pracuje s vnútornou rovnováhou. Preto sa odporúča aj ľuďom s obmedzenou alebo slabnúcou hybnosťou pre zaistenie plného života ako predtým.

Vynikajúca prejazdnosť

S3 má vďaka 39 cm kolesám skvelú prejazdnosť, a to nielen na asfaltových chodníkoch a cyklotrasách, ale napríklad aj v parkoch a lesných cestách. Bez mihnutia oka ide po trávniku, do kopca, z kopca a prejde 80 cm dverami. Vezmite ju napríklad na výlet, vďaka hmotnosti 22,5 kg je ľahko prenosná a s odnímateľnými riadidlami sa zmestí do kufra každého auta. Ide rýchlosťou až 18 km/h s dojazdom 45 až 60 km na jedno nabitie batérie. Na displeji vždy vidíte aktuálnu rýchlosť. Nosnosť dvojkolky je 120 kg.

Široké využitie

Airwheel S3 je vďaka vysokému dojazdu a dobrej pojazdnosti vhodná okrem iného aj pre požičovne, športové a zábavné centrá, ale aj na použitie v priemysle a obchode. Transportéry používajú napríklad aj pracovníci bezpečnostných služieb, skladoví pracovníci či turistickí sprievodcovia.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti
Dojazd: 45 - 60 km
Rýchlosť: max. 18 km/h
Nosnosť: 120 kg
Hmotnosť: 22,5 kg
Motor: 800 W
Priemer kolies: 39 cm

Batéria
Kapacita: 520 Wh
Doba nabíjania 80 % - 200 min
Doba nabíjania 100 % - 360 min

Ďalšie vlastnosti
Integrovaný displej
Diaľkové ovládanie
Vstavané repro

Parametre a špecifikácia

Výkon

Výkon 800 W

Hmotnosť

Hmotnosť 22,5 kg

Rozmery

Hĺbka 587 mm
Šírka 613 mm
Výška 1 280 mm
Veľkosť kolies 15,35 "

Nosnosť

Maximálna nosnosť 120 kg
Minimálna nosnosť 40 kg

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti Diaľkové ovládanie

Farba

Farba Biela

Max. rýchlosť

Max. rýchlosť 18 km/h
Kód:  SPT943
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19