Obnoviť stránku

AirLive AirCam BU-2015

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AirLive AirCam BU-2015

High-end sieťová kamera je určená pre profesionálny vonkajší dohľad a bezpečnostné aplikácie. S vodotesným púzdrom podľa štandardu IP66 sa uplatní na monitoring vonkajšieho schodiska či hlavného vchodu z ulice. Táto IP kamera prináša značné vylepšenie kvality obrazu v porovnaní s bežnými bezpečnostnými kamerami. 3Mpx snímač zachytí ostré video s viacerými detailmi, ktoré sú užitočné na identifikáciu osôb či ŠPZ na autách. S IR filtrom a infračervenými LED diódami uvidí až do vzdialenosti 15 metrov aj v noci. Dokonca aj najkrajší obraz bude k ničomu ak nie je schopný zachytiť detaily pohybujúcich sa objektov. AirLive vyvinula technológiu Clear Motion, ktorá minimalizuje rozmazanie spôsobené pohybujúcimi sa objektmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Prevedenie vhodné aj na vonkajšiu inštaláciu
  • Kvalitný denný aj nočný monitoring
  • 3 druhy kompresie podľa priorít
  • Mobilné aplikácie na prístup z Apple/Android zariadenia
  • Jediný kábel pre dáta i napájanie

Užívatelia môžu sledovať živý video streaming cez internet. Je tiež navrhnutá pre vzdialený monitoring tým, že je vybavená portom PoE, ktorý kameru zároveň napája a prenáša dáta prostredníctvom jediného kábla Ethernet. Táto užitočná funkcia uľahčí inštaláciu, zníži náklady na kabeláž a umožňuje umiestnenie kamery v miestach bez prístupu k elektrickému zdroju. Pamäťová karta poskytuje miestne úložisko na ukladanie obrazových súborov. Prístup ku kamere získate cez zariadenie so systémom Google Android či Apple iOS.

Parametre a špecifikácia

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Jack

Video

Maximálne rozlíšenie 2048 × 1536 px
Zorný uhol 68 °
Kompresia videa MJPEG, MPEG4, H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot
Slot na pamäťovú kartu MicroSDHC
Max. veľkosť SD karty 32 GB
Kód:  OV434d4
Produktové číslo:  BU-2015

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17