Obnoviť stránku

Airkomfort AC-08

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Airkomfort AC-08

Čistička vzduchu Airkomfort vie navodiť dýchateľnejší a zdravší vzduch pre celú vašu rodinu. Tento verný pohotovostný silák nájde využitie do bytu aj kancelárií s rozlohou až 166 m2. O silnej spoľahlivosti v čistení ovzduší vás najlepšie uistí vzduchový výkon – čistička vzduchu hravo odfiltruje objem do 800 m3/h. Hlavným filtračným členom čističky vzduchu Airkomfort je však filter typu HEPA ten rýchlo zvládne absorbovať skoro 99 % peľu, prachových čiastočiek aj baktérií. V konečnej fáze čistička vzduchu vzduch vyfúkavaný do priestoru vzduch doplní o anióny, čo má nesporne kladný vplyv na celkový stav vášho organizmu.

Dôležité funkcie čističky vzduchu Airkomfort AC-08

  • Čistička vzduchu Airkomfort je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 166 m2
  • Filter HEPA odstraňuje maximálne množstvo všetkých baktérií a alergénov
  • Výkon čistenia 800 m3/h

Prednosti čističky vzduchu Airkomfort AC-08

Senzitívna čistička vzduchu Airkomfort pomocou senzora rozpozná, v akej situácii je okolitý vzduch, a podľa toho následne vypočíta, jestli by bylo dobré vzduch vylepšiť a upraviť. Tiež prekvapí praktickým časovačom, vďaka ktorému si podľa svojich predstáv pohodlne zadáte dobu aktivity. Výkon možno ľahko zvyšovať či znižovať, a tým spôsobom mať vždy pod palcom spotrebu energie aj mieru hluku. Na aktivitu čističky vzduchu Airkomfort v priebehu noci si môžete navoliť samostatný režim s najnižšou mierou hluku, ktorá vás neruší zo spánku ani odpočinku. Rovnako je vybavená inteligentným automatickým režimom, ktorý na základe daného stavu ovzdušia plynule reguluje silu výkonu. K užitočným a praktickým doplnkom radíme digitálny displej, ktorý zaistí jednoduché a zároveň prehľadné ovládanie.

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 85 W
Vzduchový výkon 800 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 166 m2
Maximálna hlučnosť 55 dB(A)
Indikácia Kvality ovzdušia
Výbava Displej, Diaľkové ovládanie
Typ ovládania Mobilná aplikácia

Funkcie

Funkcie Automatický režim, Časovač, Ionizácia vzduchu, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA
Kód:  AIRCV416
Produktové číslo:  AC-08

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03