Obnoviť stránku

Airblock

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Airblock


Airblock je prvý modulárny dron na svete s možnosťou ľahko a rýchlo ho  premeniť do niekoľkých rôznych režimov - dron, vznášadlo, triangle, spider či ho rozobrať na jednotlivé moduly. Airblock je vyrobený z magnetických častí, ktoré idú veľmi dobre spojiť aj rozdeliť bez potreby akéhokoľvek náradia a nástrojov. Magnety majú ďalšiu výhodu, a to takú, že úplne eliminujú možnosť zlého zostavenia.

 

Kľúčové vlastnosti Drone Airblock

  • Prvý modulárny dron na svete
  • Možnosť meniť medzi niekoľkými letovými režimami
  • Ovládanie pomocou mobilného zariadenia
  • Prepojenie prostredníctvom magnetov
  • Vhodný aj pre deti
  • Funkcia automatického pristátia pri strate spojenia

Airblock je maximálne bezpečný

Dron je vyrobený z ľahkého, mäkkého a odolného materiálu. Veľkou výhodou je, že samotné vrtule sú obklopené šesťhranom a nie sú tak vystavené priamemu kontaktu s ostatnými predmetmi a nehrozí ich poškodenie. Vďaka tomu sa tiež Airblock stáva veľmi bezpečným - môžete ho používať aj v interiéri a nemusíte sa báť o svoje deti či domácich miláčikov. 

Vystačíte si s mobilným zariadením

Ovládanie je zabezpečené pomocou akéhokoľvek mobilného telefónu alebo tabletu s predinštalovaným operačným systémom iOS a Android. Samozrejmosťou je tiež mobilná aplikácia (k stiahnutiu na App Store a Google Play), ktorá umožní jednoduché nastavenie dronu, k tomu slúži intuitívne grafické programovanie ovládacích prvkov (vhodné pre deti už od 8 rokov). 

Inteligentné funkcie i pre začiatočníkov

Maximálny dosah ovládania je v optimálnych podmienkach 5 metrov vertikálne a 15 metrov horizontálne.
Ak ste začiatočník, tak určite oceníte funkciu jednoduchého pristátia a vzletu prostredníctvom jedného dotyku. Ak počas letu stratíte bluetooth pripojenie medzi dronom a mobilným zariadením, tak s Airblock automaticky pristane. 

 

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Mobilom

Obsah balenia

Obsah balenia Dron
Kód:  MKB109a
Produktové číslo:  99808

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11