Obnoviť stránku

AIPER Seagull Plus Robotický bezdrôtový vysávač

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AIPER Seagull Plus Robotický bezdrôtový vysávač


AIPER Seagull Plus – vysoký výkon a vyššia účinnosť čistenia

AIPER Seagull Plus dokonale zbaví váš bazén všetkých nečistôt - piesku, zvyškov riasy, jemného lístia a ďalších nečistôt. Vďaka saciemu výkonu až 68 GPM sa pýši špičkovými čistiacimi schopnosťami a bez problémov si poradí aj s väčšími nečistotami alebo škvrnami v bazéne. Ďalšou výhodou sú dva motory umožňujúce čistenie bazénov so sklonom až 15°.  AIPER Seagull je vhodný pre nadzemné aj zapustené bazény. Dajte zbohom káblom, zamotaným hadicám a rôznym adaptérom a užite si nenáročné čistenie bazéna - tento akumulátorový vysávač stačí zapnúť, ponoriť do vody a o nič viac sanestarať.


Ideálne aj pre veľké bazény

Novo navrhnutá batéria sa nabije iba za 2,5 hodiny (až o 50 % rýchlejšia v porovnaní so staršími modelmi) a vydrží až 110 minút. AIPER Seagull Plus hravo dokáže upratať okrúhle, obdĺžnikové aj bazény iných tvarov s maximálnou veľkosťou až 120 m2. V bazéne sa bude elegantne pohybovať vďaka pokročilému mapovaciemu systému. Praktický je aj LED indikátor na vrchnej strane robotického vysávača, ktorý vás informuje o stave batérie alebo AIPER Seagull Plus.


AIPER Seagull Plus prekvapí dokonale vyladenou konštrukciou

Jedinečná konštrukcia umožňuje, že AIPER Seagull Plus kĺže vodou s minimálnym odporom. Prispieva tak k optimalizácii výdrže batérie - vysávač bude viac energie venovať zbieraniu nečistôt z dna bazéna a menej času strávi na nabíjačke. Konštrukcia s ergonomickou rukoväťou uľahčuje jeho zdvíhanie a skladovanie. Robotický vysávač tiež disponuje funkciou samočinného parkovania, kedy po dokončení čistiaceho cyklu alebo vybití batérie automaticky zastaví pri stene pre ľahké vybratie z bazéna.



Jednoduchá obsluha

Samozrejmosťou je veľmi jednoduchá obsluha – aktiváciu robota vykonáte jedným dotykom. To je všetko a len počkáte, až AIPER Seagull Plus uprace váš bazén. Po dokončení čistiaceho cyklu automaticky zaparkuje pri stene a vy ho iba vyberiete von z bazéna. Špeciálny otvor uľahčí vypúšťanie vody z vysávača v priebehu niekoľkých sekúnd. AIPER Seagull Plus stačí iba zdvihnúť.


Akumulátorový bezdrôtový vysávač ponúka praktické funkcie

Prepracovaný systém otvárania krytu umožňuje rýchlejší prístup k vnútrajšku vysávača, čo oceníte napríklad pri čistení filtra. Integrované nárazníky okolo AIPER Seagull Plus chránia váš bazén aj prístroj pred poškodením.


Kľúčové vlastnosti vysávača do bazéna AIPER Seagull Plus

  • Pre bazény rôznych tvarov (okrúhle, obdĺžnikové a pod. )
  • Maximálna veľkosť bazéna až 120 m2
  • Bezdrôtový – výdrž až 110 minút
  • Energeticky úsporný
  • Svetelná LED kontrolka signalizujúca stav batérie
  • Jednoduché čistenie filtra
  • Integrované nárazníky
  • AIPER Seagull Plus sa nabije iba za 2,5 hodiny
  • Rozmery: 24,2 × 41 × 35,8 cm

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 2,5 h
Doba chodu 110 min
Kapacita batérie 7 800 mAh
Napätie batérie 10,8 V

Vlastnosti filtrácie

Druh Kartušová
Max. objem bazéna 110 m3
Príkon 60 W

Vlastnosti

Typ Vysávač
Vhodný pre Nadzemné bazény, Zapustené bazény
Typ Automatický

Ďalšie informácie

Dĺžka napájacieho kábla 1 m
Maximálna veľkosť bazéna 120 m2

Rozmery

Výška 24,2 cm
Šírka 41 cm
Hĺbka 35,8 cm
Kód:  AIPbaz002
Produktové číslo:  ZT3002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01