Obnoviť stránku

AHAVA Advent Calendar Holiday 2021

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AHAVA Advent Calendar Holiday 2021

Darčekové balenie kozmetiky v podobe adventného kalendára je určené všetkým priaznivcom kvalitných prípravkov na starostlivosť o pleť. Súprava AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 obsahuje 24 kozmetických výrobkov z výhradne prírodných ingrediencií, testovaných na alergie, vhodných na citlivú pokožku a bez chemických konzervačných látok, ftalátov a ropných látok. Čistiaca kozmetika neobsahuje sulfáty. Minerálne prípravky z Mŕtveho mora vyrábané izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd sú obohatené o tradičné ingrediencie overené storočiami. V darčekovej kozmetickej súprave AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 nájdete napríklad minerálnu bahennú masku s 24K zlatom, alebo tekutú soľ z Mŕtveho mora, ktorá prirodzene obnovuje vnútornú rovnováhu a prispieva k obnovovaniu pokožky.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy AHAVA Advent Calendar Holiday 2021

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe adventného kalendára s 24 kozmetickými výrobkami značky AHAVA
  • Súprava AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 je výhradne z prírodných ingrediencií, testovaných na alergie a vhodných na citlivú pleť
  • Bez chemických konzervačných látok, ftalátov a ropných látok
  • Vegánske ako všetky výrobky AHAVA
  • Čistiaca kozmetika neobsahuje sulfáty
  • Darčeková súprava AHAVA s výrobkami obohatenými o tradičné ingrediencie overené storočiami

Čarovný advent s kozmetikou z Mŕtveho mora

Kozmetická súprava AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 obsahuje tie najlepšie výrobky spoločnosti Dead Sea Laboratories Ltd. Môžete si tak vyskúšať a overiť účinky luxusného mydla, šampónu, krémov, masiek a ďalších kozmetických prípravkov. Každý produkt je vegánsky, tak ako všetky výrobky AHAVA. Darčeková kozmetická súprava AHAVA Advent Calendar Holiday 2021 je skvelou pozornosťou pre každú ženu.

Obsah balenia: 
Čistiaca bahenná maska 20 ml, čistiace tonikum 3 v 1 30 ml, hydratačná krémová maska 8 ml, Age Control rozjasňujúca hydratačná textilná maska 17 g, čistiace mydlo s prírodným bahnom z Mŕtveho mora 30 g, rozjasňujúca bahenná maska na citlivú pleť 6 ml, minerálny sprchový gél Sea Kissed 40 ml, čistiaca bahenná maska na akné a mastnú pleť 6 ml, Superfood telové mlieko Kurkuma & Toskánska kapusta 40 ml, obnovujúci chemický peeling na tvár 8 ml, Age Control Even Tone esencia 2 ml, tekutá soľ z Mŕtveho mora 40 ml, bahenný pleťový peeling 15 ml, denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť 15 ml, zlupovacia čierna čistiaca maska na akné a čierne bodky 8 ml, minerálny sprchový gél 40 ml, Extreme liftingová a protivrásková maska 8 ml, minerálny šampón 40 ml, Uplift protivrásková vyhladzujúca textilná maska 17 g, celonočná maska s účinkami prírodného botoxu bez použitia injekcií 6 ml, minerálny krém na ruky Sea Kissed 40 ml, Osmoter Jewels koncentrát – čistý 100 % Osmoter – zmes minerálov z Mŕtveho mora 0,2 ml, liftingová bahenná maska s 24 karátovým zlatom 15 ml a pRetinol textilná maska proti vráskam 17 g.

Parametre a špecifikácia

Kód:  KSDS1385
Produktové číslo:  697045015184
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18