Obnoviť stránku

AhaStyle silikónový stojan pre Apple Watch navy blue

4,7 3 hodnotení

AhaStyle silikónový stojan pre Apple Watch navy blue

Ak vlastníte hodinky Apple Watch, príde vám vhod stojanček AhaStyle. Stojanček môžete prepojiť s nabíjacími káblami a získate tak nabíjací stojan pre vaše hodinky. Stojan je kompatibilný s Apple Watch Series 4, 3, 2, 1 (44, 42, 40, 38 mm). 

Kľúčové vlastnosti stojančeka AhaStyle – navy blue

  • Stojanček AhaStyle je pripravený pre Apple Watch
  • Je zhotovený z kvalitného silikónového materiálu
  • Disponuje nekĺzavým povrchom
  • Oceníte jednoduchý a inovatívny dizajn
  • Funguje s originálnou Apple Watch nabíjačkou
  • Udrží na vašom stole poriadok

Kvalitný materiál stojančeka AhaStyle

Stojanček AhaStyle pre hodinky Apple Watch je vyrobený z kvalitného silikónového materiálu s nekĺzavým povrchom. Tak stojanček zostane vždy na svojom mieste. Je veľmi stabilný a udrží tak vaše hodinky v bezpečí. 

Jednoduché zapojenie

Stojanček AhaStyle je zhotovený v inovatívnom jednoduchom dizajne, ktorý vám umožní prepojenie s nabíjacím káblom v priebehu minúty. Stačí vložiť originálnu Apple Watch nabíjačku a môžete začať stojanček používať. 

Kód:  AHASTYLEd22
Produktové číslo:  pt63-navy-blue

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07