Obnoviť stránku

AENO GH3S

- 3 roky záruka
4,6 18 hodnotení
Cenová bomba
206,90 € Ušetríte 73 €

AENO GH3S

Elegantný a účinný vykurovací panel AENO GH3S

Hľadáte úsporné riešenie na efektívne vykurovanie vašej domácnosti alebo kancelárie? Elektrické kúrenie AENO GH3S je ekologické infrakúrenie, s ktorým ušetríte nielen peniaze, ale aj životné prostredie. Minimalistický dizajn panelu nijako nenaruší dizajn vašej miestnosti. Vykurovacie kúrenie je možné umiestniť ako na stenu, tak aj voľne postaviť do priestoru. AENO GH3S svojím pôsobením vzduch v miestnosti ohrieva, ale nevysušuje ho. Parametre vykurovania jednoducho upravíte na LED paneli alebo môžete použiť sprievodnú smart aplikáciu. 

Kľúčové vlastnosti vykurovacieho panelu AENO GH3S

  • Účinné vykurovanie pomocou infračervenej technológie
  • Vykurovací panel AENO má LED displej zobrazujúci teplotu a tlačidlá na úpravu teploty, zapnutie/vypnutie a aktiváciu/deaktiváciu inteligentného režimu
  • Elegantné vyhotovenie ocenené prestížnou cenou reddot award 2023
  • Nastaviteľná teplota v rozmedzí od 60 °C do 120 °C
  • Na prívodnom kábli je umiestnený senzor okolitej teploty
  • Bezpečnostné automatické vypnutie v prípade prevrhnutia panelu
  • Smart infrapanel s funkciou detského zámku v aplikácii
  • Flexibilná možnosť montáže – na stenu vodorovne aj zvisle, alebo postaviť na zem
  • Možnosť nastavenia vykurovacieho výkonu v aplikácii
  • Prepojenie s mobilnou aplikáciou a ovládanie inteligentného kúrenia na diaľku či sledovanie štatistík kúrenia/spotreby energie

Infračervené kúrenie s nízkou spotrebou energie v priebehu ohrevu

Infračervené kúrenie AENO GH3S má nízku spotrebu energie, ktorá sa pohybuje od 160 do 700+ Watthodín, čím vám zaistí pohodlné vykurovanie miestností do plochy 30 m2. Na napájacom kábli sa nachádza zabudovaný snímač, ktorý slúži na meranie teploty v miestnosti.

Smart kúrenie AENO GH3S s pohodlným ovládaním na LED paneli

Priamo na infračervenom kúrení je umiestnený štýlový a dobre čitateľný LED displej s ovládacími prvkami. Nájdete na ňom tlačidlá na úpravu teploty (+-), podsvietené tlačidlo napájania, zapnutie/vypnutie inteligentného režimu a displej zobrazujúci aktuálnu teplotu. Smart kúrenie AENO GH3S môžete ovládať aj pomocou aplikácie, v ktorej sa dá aktivovať funkcia detskej poistky, ktorá zabráni náhodnej aktivácii kúrenia.

Inteligentné elektrické kúrenie s pohodlným ovládaním cez aplikáciu ANEO

Ovládajte inteligentné elektrické kúrenie ANEO GH3S kedykoľvek a kdekoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Nastavte si teplotu panelu od 60 do 120 °C, monitorujte aktuálnu teplotu v miestnosti, príp. sledujte svoju spotrebu. Všetko prehľadne na jednom mieste. Aplikáciu jednoducho stiahnete do mobilného telefónu s OS Android alebo iOS. Vďaka Wi-Fi pripojeniu môžete ľahko ovládať smart vykurovanie aj na diaľku, keď ste napríklad v práci, na chate či v obchode. 

Maximálne bezpečné smart kúrenie AENO GH3S

Nemusíte sa báť ani o domácich miláčikov či deti. Vykurovací panel AENO sa pri prípadnom páde automaticky vypne. Následne bude spustené zvukové upozornenie a v mobilnej aplikácii sa zobrazí správa. Smart kúrenie AENO GH3S disponuje aj detskou poistkou, ktorá zabraňuje náhodnej aktivácii dieťaťom. 

Elektrický výhrevný panel AENO GH3S v minimalistickom dizajne

Infračervené kúrenie AENO GH3S zaujme moderným dizajnom. Kúrenie je tenké a odolné, preto nebude nikde prekážať. Elektrický výhrevný panel AENO GH3S sa vyrába v Poľsku z prémiových materiálov, ako je pieskovaný eloxovaný hliník a číre smaltované tvrdené sklo. AENO GH3S môžete upevniť na stenu alebo postaviť na zem. Pokiaľ sa rozhodnete pre postavenie na zem, veľmi jednoducho k elektrickému kúreniu AENO GH3S priskrutkujete nožičky, ktoré sú opatrené gumovými protišmykovými podložkami. Držiaky na stenu sú taktiež súčasťou balenia. Elektrické kúrenie je možné umiestniť na stenu vodorovne aj zvisle. 

Parametre a špecifikácia

Typ ohrievača

Typ ohrievača Elektrický, Infražiarič

Vhodné

Vhodné Do bytu, Do domu, Na chatu, Do kancelárie

Materiál

Materiál Tvrdené sklo

Vlastnosti

Umiestnenie Na stenu, Na podlahu
Vlastnosti LED displej, Inteligentné ovládanie pomocou aplikácie
Príkon 700 W
Vykurovací výkon 700 W

Funkcie

Funkcie Poistka proti prevrhnutiu, Detská poistka, Regulácia teploty, WiFi

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 36,5 cm
Šírka 100 cm
Hĺbka 2,5 cm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  AENtpp32
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  AGH0003S

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16