Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG ultrazvukové pero A4WMSTPN1

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
105,90 €

AEG ultrazvukové pero A4WMSTPN1

Trápia vás na bielizni škvrny od kávy, ovocia, make-upu či farieb, ktoré nedokázal odstrániť žiadny prací prostriedok? Potom vám príde určite vhod elektrické ultrazvukové pero A4WMSTPN1, ktoré vyvinula špičková firma AEG. Na odstránenie nežiaducich škvŕn vám bude stačiť roztok vody a neutrálneho pracieho prostriedku, ktorý nanesiete naznečistené miesto. O všetko ostatné sa postará moderná ultrazvuková technológia. Použitím ultrazvukového pera docielite minimálneho poškodenia ošetrovanej bielizne, ktorá navyše po následnom vypraní bude dokonale žiariť čistotou.

Kľúčové vlastnosti ultrazvukového pera AEG A4WMSTPN1

  • Špičkové ultrazvukové pero AEG pre dokonalé odstraňovanie nežiaducich škvŕn
  • Kompaktné rozmery odstraňovača škvŕn pre ľahkú manipuláciu
  • Maximálne šetrné a presné odstraňovanie nežiaducich škvŕn z textílií
  • Napájací kábel so zástrčkou (napätie 220 – 240 V)

Ultrazvukové pero AEG pre maximálne čistú bielizeň

Odstraňovanie nežiaducich škvŕn na bielizni ultrazvukovým perom AEG je veľmi jednoduché. Znečistené miesto vypodložíme papierovým obrúskom a nanesiete roztok vytvorený z vody a neutrálneho pracieho prostriedku bez obsahu chlóru. Potom už prichádza na rad práca ultrazvukového pera. Jeho hrotom prechádzate znečistené miesto po dobu max. trochminút. Na znečistené vlákna budú pôsobiť jemné vibrácie, ktoré sa postarajú o uvoľňovanie jednotlivých častíc škvŕn. Vyberiete obrúsok a bielizeň je pripravená na bežné pranie v práčke. Po skončení pracieho cyklu bude vaša bielizeň dokonale čistá a bez škvŕn.


Kód:  ELUXNA017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  A4WMSTPN1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09