Obnoviť stránku

AEG Lavamat 85275XFL

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG Lavamat 85275XFL

AEG Lavamat 85275XFL je moderná, spredu plnená automatická práčka. Spoľahlivý vstavaný spotrebič si poradí so špinavou bielizňou a nájde svoje uplatnenie v každej domácnosti. Medzi hlavné prednosti patrí najmä objemný bubon na veľké množstvo bielizne. Vďaka svojim unikátnym rozmerom ľahko zapadne do každého interiéru. Spotrebič patrí do ekonomicky úspornej energetickej triedy A+++.
Vybrať si môžete z dômyselne navrhnutých pracích programov, ktoré zaistia profesionálnu starostlivosť o všetky druhy materiálov a tkanín. Okrem pracieho programu je možné zvoliť aj rozšírený program pomocou niekoľkých prídavných funkcií. AEG Lavamat 85275XFL je vybavená systémom Aqua-Control, ktorý zabraňuje škodám spôsobeným vodou. Skladá sa z prívodnej hadice a sám zaistí opatrenia proti úniku vody. Samozrejmosťou je tiež prítomnosť inteligentného systému množstevnej automatiky Fuzzy Logic, upravujúceho výkon aj spotrebu podľa typu a množstva bielizne.
O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LCD displeja. Práčka pracuje s pomocou špeciálneho invertorového motora, ktorý je veľmi rýchly a tichý. Vďaka nízkej hlučnosti sa môžete počas prania aj sušenia nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti. S maximálnou rýchlosťou odstreďovania až 1200 otáčok za minútu je celý proces vysoko účinný a tiež značne zrýchlený. Funkcia odloženého štartu vám umožní pranie pohodlne naplánovať dopredu.
Doplňujúce informácie:
Pracie programy:
Bavlna
Bavlna s predpieraním
Extra tichý
Syntetické
Syntetika s predpieraním
Syntetika - ľahké žehlenie
Rýchly intenzívny
Rýchly 20-minútový 3 kg
Super Eco 15
Bavlna ekonomický
Jemné
Vlna plus
Odstreďovanie/vypúšťanie
Plákanie
Závesy
Džínsy

Kód:  FAP2103ea
Produktové číslo:  L85275XFL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04