Obnoviť stránku

AEG L77489 VFLC

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG L77489 VFLC

Tiež neradi vidíte, ako vaše nové oblečenie po niekoľkých praniach stráca svoju farbu a pevnosť? Spredu plnená práčka od AEG vďaka kombinácii moderných technológií zabezpečí, že farby aj vlákna vášho oblečenia zostanú dlhšie ako nové. Jednou z takýchto technológií je systém OptiSense. Ten zváži hmotnosť obsahu práčky a nastaví optimálnu dĺžku prania. Vďaka tomu sa vaše oblečenie nikdy nebude prať dlhšie, ako je naozaj potrebné. Práčka od AEG je navyše šetrná k životnému prostrediu. Práve kombinácia systému OptiSense spoločne s novým, energeticky úsporným motorom je zárukou čo najhospodárnejšej prevádzky. Zároveň sa nemusíte báť o kvalitu prania. Nech už zvolíte akýkoľvek prací program, výsledok bude vždy dokonalý.

Kľúčové vlastnosti

  • Energetická úspornosť
  • Pranie šetrné k vášmu oblečeniu
  • Mimoriadne tichý chod
  • Automatické nastavenie optimálnej dĺžky prania
  • Parné programy aj na oblečenie z tých najjemnejších materiálov
  • Vynikajúce výsledky prania vďaka súčinnosti najmodernejších technológií

Najnižšia spotreba energie vďaka motoru ÖkoInverter

Radi by ste prali čo najúspornejšie, ale zároveň sa neuspokojíte s iným ako dokonale vypraným oblečením? AEG vám vychádza v ústrety v oboch požiadavkách. Motor ÖkoInverter je navrhnutý tak, aby zaisťoval neobyčajné výsledky prania pri veľmi nízkej spotrebe energie. Spája v sebe tú najvyššiu účinnosť a zároveň odolnosť voči opotrebovaniu. Niet divu, že práčka je zaradená do energetickej triedy A+++, čo znamená, že je oproti štandardným práčkam tejto triedy o 30 % úspornejšia.

V práčke ako v perinke

Najlepšiu starostlivosť vášmu oblečeniu neposkytuje iba systém inteligentného nastavenia dĺžky prania OptiSense, ale tiež mäkký bubon SoftDrum, ktorý je zárukou najjemnejšieho zaobchádzania s vašimi obľúbenými odevmi.

Kód:  FBV451b
Produktové číslo:  L77489VFLC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07