Obnoviť stránku

AEG L 74270 TLC

Príslušenstvo k tovaru

AEG L 74270 TLC

AEG 74270 TLC patrí medzi moderné zhora plnené automatické práčky, ktoré sa radia medzi vysoko úsporné domáce spotrebiče. Jej výberom rozhodne neurobíte chybu a na oplátku vás zahrnie pestrou škálou skvelých technológií. Čistá a svieža bielizeň sa stane úplnou samozrejmosťou aj pre mužov v domácnosti, ktorí si väčšinou s obsluhou podobných zariadení nevedia rady.
Maximálne poteší zaradenie do kategórie ProTex. Tento ospevovaný štandard umožňuje, aby farby a vlákna vašich odevov vyzerali dlhšie ako nové. Navyše vďaka certifikátu Woolmark je maximálne šetrná aj k tým najjemnejším tkaninám. Inteligentný systém OptiSense nastavuje program podľa hmotnosti náplne tak, aby sa oblečenie nikdy nepralo príliš dlho. S praktickým časovačom si obľúbite funkciu odloženého štartu a ľahko naplánujete prací proces na dobu vašej neprítomnosti. Jedinečný dávkovač FlexiDosePlus bol špeciálne navrhnutý tak, aby optimalizoval účinnosť tekutých aj práškových pracích prostriedkov.
O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LED displeja. Do výbavy tiež patrí systém Aqua Control, ktorý zabraňuje škodám spôsobeným vodou. Dvojstenná prívodná hadica totiž zastaví akékoľvek možné úniky.

Kód:  FAP4001d
Produktové číslo:  L74270TLC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02