Obnoviť stránku

AEG L 73670 FL

4,8 12 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AEG L 73670 FL

AEG 73670 FL patrí medzi moderné spredu plnené automatické práčky, ktoré sa radia medzi vysoko úsporné domáce spotrebiče . Jej výberom rozhodne neurobíte chybu a na oplátku vás zahrnie pestrou škálou skvelých technológií. Čisté a svieže prádlo sa stane úplnou samozrejmosťou aj pre mužov v domácnosti, ktorý si väčšinou s obsluhou podobných zariadení nevedia rady.
Maximálne poteší zaradenie do kategórie ProTex. Tento ospevovaný štandard umožňuje, aby farby a vlákna vašich odevov vyzerala dlhšie ako nová. Inteligentný systém OptiSense nastavuje program podľa hmotnosti náplne tak, aby sa oblečenie nikdy nepriali príliš dlho, kým bubon SoftDrum je k oblečeniu veľmi šetrný. S praktickým časovačom si obľúbite funkciu odloženého štartu a ľahko naplánujete prací proces na dobu vašej neprítomnosti. Špičkové parametre má aj rýchlosť odstreďovania. Parádnych 1600 otáčok za minútu urobí rýchly proces is nadštandardné špinou.
O ovládanie sa stará účinná kombinácia otočných voličov a LED displeje . K dispozícii je tiež celý rad praktických programov, medzi ktorými si zamilujete predovšetkým rýchly 20 minútový program. Do výbavy tiež patrí systém Aqua Control, ktorý zabraňuje škodám spôsobeným vodou . Dvojstenná prívodnej hadice totiž zastaví akékoľvek možné úniky.

Kód:  FAP2225h
Produktové číslo:  L73670FL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16