Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG HK 894400 FG

731,64 €

AEG HK 894400 FG

 

Snímač ProFry ponúka optimálnu kontrolu teploty

Vďaka prednastaveným stupňom vyprážania pre množstvo rôznych jedál sa môžete spoľahnúť, že snímač ProFry pri tejto varnej doske udrží vždy správnu teplotu, čím zakaždým zaručí stabilné výsledky vyprážania a skvelú chuť. Stačí zvoliť stupeň vyprážania a potom sa môžete sústrediť na iné veci. Získate tak viac kontroly nad spotrebou energie vo vašej domácnosti. Táto varná doska vám vďaka flexibilnej voľbe z 10 rôznych nastavení maximálneho príkonu pomáha kontrolovať celkovú spotrebu energie vo vašej domácnosti.

Presné nastavenie jednoduchým dotykom prsta

Dôležitými prvkami prípravy skvelého jedla sú presnosť a voľba správnych nastavení. Táto varná doska vám umožňuje sa tejto úlohy ujať. Systém Direktouch vám ponúka okamžitý prístup na ovládanie varnej dosky, umožňuje tak bezprostrednú voľbu presných nastavení jednoduchým dotykom prsta

 

 

Maximálny výkon, presne, keď ho potrebujete

Pri mnohých jedlách stačí, keď ich rýchlo a intenzívne zahrejete, a sú vynikajúce - preto táto varná doska obsahuje funkciu zosilnenia výkonu. Ponúka intenzívne zahrievanie po dobu až 10 minút a potom sa prepne späť na najvyššie možné nastavenie teploty na varnej doske, pomocou ktorého môžete pokrm dokončiť. Funkcia zosilnenie výkonu tejto varnej dosky bola špeciálne navrhnutá tak, aby ste dosiahli rýchly, intenzívny nárast tepla, a mohli ihneď začať variť.

 

 

Maximalizujte úsporu energie pomocou zvyškového tepla

Funkcia OptiHeat vám pomáha čo najlepšie využiť zvyškové teplo tým, že sleduje postupné chladnutie všetkých varných zón. Funkcia OptiHeat vám jednoducho oznámi, či je varná zóna stále dostatočne horúca na varenie, dostatočne horúca na udržanie teploty jedla alebo jednoducho "stále horúca". Pri každej varnej zóne vám ovládanie OptiHeat pomáha sledovať úroveň zvyškového tepla a zistiť, koľko tepla vám zostáva na optimálne využitie energie.

PROBOX

PROBOX je jednoduché a bezpečné riešenie na pripevnenie varného panela do kuchynskej dosky. Zaistí dobré a jednoduché upevnenie s dodržaním bezpečnostných vzdialeností.
Ďalšie funkcie a vlastnosti:
Berevném display MaxiSight pre pokročilú, integrovanú kontrolu
Indukčné zóny s funkciou zosilnenia výkonu
Detekcia hrncov a panvíc
Všetky zóny: Indukčné, 2300/3200W/210mm
Automatické rýchle zahriatie
Funkcia STOP and GO pre ryhlé zastavenie a opätovné spustenie zóny
Zámok funkcií.
Detská bezpečnostná poistka
Zabezpečenie dosky: Automatické vypnutie
Zvukový signál s funkciou vypnutia
Pričítacie časovač
Časová funkcia Eco
Časové funkcie
Funkcia kontroly OptiHeat
3-stupňová kontrola zostatkovej teploty
Jednoduchá inštalácia vďaka přichycovacímu systému
Rozmery:
Šírka: 780 mm
Hĺbka: 520 mm
Vstavaná výška: 50 mm
Výrez:
Šírka výrezu: (mm) 750
Hĺbka výrezu: (mm) 490
Polomer výrezu: (mm) 5
Hmotnosť:
13,16 kg
Farba:
Tmavo sivá

Kód:  FBV1206h2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HK894400FG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08