Obnoviť stránku

AEG HK 693320 FG

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

AEG HK 693320 FG

Samostatná vstavaná kombinovaná doska AEG HK 693320 FG umožní dokonalé upevnenie a zakrytie vstavaného výrezu. Kombinácia indukčných a sálavých keramických varných zón spĺňa všetky požiadavky pri varení a na vybavenie kuchyne. Rýchle dosiahnutie vysokej teploty a následné ochladenie je otázkou niekoľkých sekúnd.
Ľahkú manipuláciu zaisťuje dotykové ovládanie a kontrolu nastavenia a prevádzky zobrazujú podsvietené ukazovatele. Vďaka indikátoru zostatkového tepla presne viete, kedy je varná doska ešte horúca. Môžete ju potom použiť napr. na udržanie teploty jedla či rozpustenie čokolády. Funkcia STOP and GO na rýchle zastavenie a opätovné spustenie zóny. Čo iste oceníte, ak potrebujete na chvíľu od platne odbehnúť. Dôležitá je tiež funkcia PowerBoost, ktorá zaistí ohriatie behom okamihu. Bezpečnosť zaisťujú detská poistka a automatické vypnutie.

Kód:  FBV1206d
Produktové číslo:  HK693320FG
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08