Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AEG E4WMSTPN1

5 2 hodnotení

AEG E4WMSTPN1

Ultrazvukové pero na odstraňovanie škvŕn AEG E4WMSTPN1 Perfect Care vám pomôže šetrne, a pritom efektívne odstrániť škvrny z vášho oblečenia, bez toho aby ste museli bielizeň ručne predpierať. Stačí s ním pred praním v práčke ošetriť všetky typy škvŕn, od kávy, cez atrament až po čokoládu. Voda spoločne s čistiacim prostriedkom a ultrazvukovou technológiou uvoľní jednotlivé častice škvrny z vášho odevu, takže po vypraní bude zase perfektne čistý a bez stôp po predchádzajúcom zašpinení. Ultrazvukové pero, na rozdiel od drsného ručného prania, vyniká jemnosťou priaplikácii, takže vaša bielizeň bude nielen dokonale čistá, ale bude tiež dlhšie dobre vyzerať.

Kľúčové vlastnosti ultrazvukového pera na odstraňovanie škvŕn AEG E4WMSTPN1

  • Pero na cielené odstránenie špiny a škvŕn pomocou ultrazvukovej technológie
  • Zaistí efektívne odstránenie škvŕn bez nutnosti ručného predpierania
  • Jednoduché ošetrenie škvŕn na odevoch pred praním v práčke
  • Ultrazvuková technológia na uvoľnenie jednotlivých častíc škvŕn z vlákien odevu
  • Počas prania je oblečenie efektívne ošetrené, bielizeň bude dlhšie vyzerať ako nová
  • Maximálny efekt pri jemnej aplikácii pre čistú a nepoškodenú bielizeň
  • Pero zvládne všetky škvrny, od atramentu až po rozliate nápoje

Spôsob použitia:
Odev so škvrnou očistite pomocou pera pred samotným praním. Čistú vodu zmiešajte s čistiacim prostriedkom. Miesto so škvrnou podložte papierovou utierkou a navlhčite zmesou vody a čistiaceho prostriedku. Perom vykonávajte kruhové pohyby na mieste výskytu škvrny a nechajte ultrazvukovú technológiu pracovať. Ultrazvuková technológia vysiela drobné vibrácie, ktoré vo vláknach zašpinenej bielizne uvoľnia jednotlivé častice škvŕn. Po tejto úprave vložte odev do práčky. Bielizeň bude efektívne ošetrená. Navyše tkaninu nevystavíte drsnosti ručnéhoprania.

Rozmery (v × š × h):
170 × 60 × 60 mm


Frekvencia:
50/60 Hz


Napájacie napätie:
220 – 240 V

Kód:  ELUXAC0099
Produktové číslo:  E4WMSTPN1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12