Obnoviť stránku

AEE magicae SD18

3,7 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

AEE magicae SD18

Profesionálna akčná kamera

Športová akčná kamera AEE MagiCam D18 je tou správnou voľbou pre tých z vás, ktorí majú vysoké nároky a hľadajú kvalitnú akčnú kameru s množstvom zaujímavých funkcií. Napriek vysokej kvalite je kamera SD18 na trhu ponúkaná za veľmi priaznivú cenu dostupnú pre každého.


Pri použití kamery nebudete nijak obmedzení, kamera má všestranné využitie a je vhodná pre všetky športy, či už je to cyklistika, lyžovanie, snowboarding, motocross, bmx, mtb, štvorkolka, poľovníctvo, airsoft/paintball, potápanie, bungee jumping, base jumping, motorka, outdoorové športy, paragliding/parašutizmus, surf/windsurf, wakeboarding, alebo ako kamera na helmu či kamera na bicykel.

Full HD zábery

Kvalitná optika s vynikajúcou svetelnosťou F2.8 a najnovšou generáciou obrazového snímača zaistí tie najkvalitnejšie zábery bez ohľadu na situáciu a prostredie. Už nemusíte mať obavy z naozaj rýchlej akcie či zo zlých svetelných podmienok. Okrem nadštandardnej kvality obrazu FULL HD 1080p a rozlíšenia 1920 x 1080 pixelov na vás čaká široké spektrum profesionálnych funkcií, univerzálnosť a ľahká obsluha. Vynikajúca kvalita obrazu od AEE.

Farebný TFT displej

Prídavný LCD displej je súčasťou základného balenia kamery, nemusíte ho dokupovať zvlášť alebo byť ochudobnení o túto funkciu. Umožní vám mať väčší prehľad o tom, čo natáčate a takisto si skrze neho môžete prezerať vytvorený materiál. Súčasťou displeja sú aj reproduktory, takže nebudete ochudobnení ani o zvukovú zložku videa. Manipulácia s displejom je veľmi jednoduchá a rýchla.

Spomalené zábery v HD

Vďaka možnosti natáčať na vyššiu frekvenciu snímania v HD kvalite môžete nahraný materiál upraviť v softvérovom programe a spomaliť ho. Nepríde o žiadne detaily plné pohybu a rýchlych akcií a budete môcť vytvoriť naozaj profesionálne strhujúce video.

Na suchu aj vo vode

Vysoko kvalitné zábery na pevnine sú samozrejmosťou, súčasťou základnej výbavy v cene kamery je však aj vodotesný kryt (do hĺbky až 60 m), vďaka ktorému môžete ísť s kamerou aj pod vodu. Vďaka vodotesnému krytu sa nemusíte báť, nech už natáčate v akomkoľvek prostredí - vo vlhku, v prachu, zime - MagiCam SD18 sa nezľakne žiadneho nebezpečenstva. S kamerou SD18 teda môžete natáčať vždy a všade a výsledok je vždy rovnaký - skvelá kvalita obrazu.

Kompaktná veľkosť vhodná na cesty

Bežné videokamery zaberajú veľa miesta a bývajú ťažké, to však neplatí o MagiCam SD18. Či už budete vašu športovú kameru používať denne alebo len príležitostne na cesty, určite oceníte jej nízku váhu a malé kompaktné rozmery, vďaka ktorým ju možno umiestniť naozaj kamkoľvek, napríklad aj do vrecka, a mať ju tak všade so sebou.

Intuitívne ovládanie v češtine

Manipulácia s kamerou je naozaj jednoduchá a ovládanie kamery zvládne každý. Kamera navyše obsahuje aj praktické veci, ako je špeciálne tlačidlo na fotenie. Môžete tak natáčať a v prípade potreby okamžite prepnúť na fotografovanie bez akéhokoľvek zdĺhavého nastavovania. Vďaka kompletne českému menu je ovládanie kamery ešte jednoduchšie a pohodlnejšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Záznam v rozlíšení Full HD 1080p
  • Široký uhol záberu vo FULL HD rozlíšení
  • Slow-motion spomalené zábery 60 FPS v HD rozlíšení
  • Vodotesné odolné puzdro do 60 m
  • UltraSharp ostrý objektív s obrazovým snímačom generácie 2014
  • Funkcia časozbernej fotografie
  • LCD farebný displej vrátane reproduktorov
  • Možnosť využiť kameru ako čiernu skrinku vďaka funkcii nekonečného cyklického natáčania
  • Funkcia otočenia obrazu o 180 °
  • Funkcia sekvenčnej foto 3 sn./s
  • Vynikajúca stabilizácia obrazu a natáčanie aj pri slabom osvetlení
  • Kompletné české menu a ovládanie

Parametre a špecifikácie:
Obsah balenia:
Kamera AEE MagiCam SD18 Displej TFT
TFT LCD Displej
Vodotesné puzdro
Batérie
Fast plugin
Nalepovací držiak
Pútko
USB kábel
Manuál


Technické špecifikácie:
Optika:
UltraSharp sklenená šošovka F2.8
160 °, ultra-širokouhlý FOV (všetky rozlíšenia)
Video:
MOV formát
Až 4x digitálny zoom
Automatická expozícia a biele vyváženie
Časová samospúšť
Funkcia nekonečného nahrávania
Funkcia preklopenia obrazu o 180 °
Možnosť zobraziť dátum v nahrávke
Vysoko kvalitná stabilizácia obrazu
Fotografie:
Rozlíšenie 8MP časová samospúšť
Klasická single fotografia
Sekvenčné fotografie 3 sn./s
Časozberné timelapse fotografie
Audio:
Stereo mikrofóny 48 kHz
Automatické riadenie hlasitosti
Funkcia diktafónu
Čistý záznam zvuku
Ďalšie:
HDMI a mini HDMI konektor
Konektor pre Micro SDHC pamäťovú kartu (až 32GB)
Akčné tlačidlá pre nahrávanie, fotenie a zastavenie
Bohaté príslušenstvo v základnom balení
Možnosť ovládať skrze diaľkový ovládač (nutné dokúpiť)
1/4" statívový závit (zabezpečuje kompatibilitu so širokým spektrom príslušenstva)

Kód:  CH500b
Produktové číslo:  6951043212124

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13