Obnoviť stránku

AEE Externý Li-ion

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

AEE Externý Li-ion

Externá náhradné batérie pre AEE magicae S70. S jej pomocou získate ďalšie 3 hodiny natáčania kamery. Môžete tak napríklad natáčať neprerušenej videonahrávky až 5 hodín, či dlhšie, ak počas (neprerušeného) natáčanie dáte externú batériu dobiť.

Batéria je ideálne, najmä ak vás čaká deň plný filmovanie. Kamera najskôr čerpá energiu z externej batérie a potom sa prepne na interný akumulátor, a to bez prerušenia natáčaného záznamu. Externú batériu môžete samozrejme samostatne dobíjať, napríklad pri natáčaní, bez toho, aby bola pripojená ku kamere. Súčasný stav nabitia externej batérie môžete zistiť pomocou troch LED na hornej časti batérie. Nabíjanie je batéria realizované cez port miniUSB nabíjacím káblom, môžete tak batériu dobíjať cez akúkoľvek nabíjačku USB či pomocou USB kábla z počítača.

Určenie:
AEE magicae S70

Kód:  CH501z2
Produktové číslo:  6951043241742
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13